2777
2789
عنوان

اعتماد به نفس دخترم

118 بازدید | 10 پست

سلام وقتتون بخیر،دخترم کلاس دوم هست درسش خوبه خیلی چند روز پیش رفتم کارنامه گرفتم معلم میگفت همه جوره راضیم فقط با بچه ها ارتباط نمیگیره فوق العاده خجالتیه چکارش کنم رابطه اجتماعیش بالا بره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی خجالتی بودم کلی ام مدرسه عوض کردم، ابتدایی که بودم مامانم میومد سر صف همکلاسیامو میدید یکیشونو انتخاب میکرد میگفت با دختر من دوست شو😂 ، چون خیلی ام مامانم مهربون بود پیش نیومد کسی بگه نه، من نمیدونم کارش درست بود یا اشتباه ولی باعث میشد تنها نمونم، کم کم با کل کلاس ارتباط میگرفتم به واسطه اون یه نفر

دلیلشم همینه که درسش خوبهوقتی ارتباط بگیرن همش حرف میزنن دیگه درس یاد نمیگیرن

یعنی طبیعیه؟میگه اگه وسیله ای رو فراموش کنه بیاره از بغل دستیش نمیگیره فک میکنه اون ناراحت میشه

منم خیلی خجالتی بودم کلی ام مدرسه عوض کردم، ابتدایی که بودم مامانم میومد سر صف همکلاسیامو میدید یکیش ...

با یه دختر دوست هست ولی معلم میگه تن صداش خیلی آرومه

با یه دختر دوست هست ولی معلم میگه تن صداش خیلی آرومه

ببین دوست معمولی یا دوست صمیمی؟ منم تن صدام خیلییی پایین بود و هست در حدی که خیلی وقتا نمیشنون چی میگم درسمم خیلی خوب بود

باهاش در مورد مدرسه و اتفاقاتش حرف بزن بگو از دوستت چه خبر امروز چیا گفتین چیکار کردین ، زنگ تفریح با بچه ها چیکارا میکنین... شاید باعث بشه بیشتر بخواد ارتباط بگیره که یه چیزایی برای تعریف کردن داشته باشه...

چه ربطی داره🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤣

خب گفتم دیگه عزیزم، میرن مدرسه به عشق دوستا و بازی کردن و حرف زدن، وقتی میان خونه انگار اصلا اسمی هم از مطالبی که درس داده شده به گوششون نخورده،فقططط منتظرن معلم روشو برگردونه حرف بزنن یا نامه بدن🥴😄

من خودم خجالتی و کم حرف بودم و همیشه درسم خوب بود

حرفم اینه که به حرف معلما الکی اسم رو بچه نباید گذاشت، اعتماد به نفس قضیه ش فرق میکنه

یعنی طبیعیه؟میگه اگه وسیله ای رو فراموش کنه بیاره از بغل دستیش نمیگیره فک میکنه اون ناراحت میشه

باهاش حرف بزن خب ، بگو ناراحت نمیشه اگه دوستتم وسیله ای خواست تو بهش بده

اینا تصورات اشتباه بچه هاس بنظر من ربطی به خجالتی بودن نداره

Sharing یه مهارته که باید یاد گرفته بشه،بعضیا تو بزرگسالی هم یاد نمیگیرن