2777
2789
عنوان

بنظرتون توی مغز زنعموم چی میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 30 پست
نه کلا مدلش اینجوریه که جلوی روت خیلی تحویلت میگیره بعد پشت سرت ممکنه نقشه قتلت رو هم بکشهولی برخورد ...

😂

خطرناک ترین مردم کسی است که فهمش کم ؛ و اعتقاداتش بسیار است .. آنتوان چخوف ؛🌱🫴🏼

کلا من همیشه حواسم هست حریمم رو حفظ کنم و یهو خیلی خودمونی نشم چون به قول تو ژنتیکشون همونه ولی حیفم ...

این دوس داشتن تاوان داره عزیزم

فردا روزی دعا طلسمی میارن به خونت زندگیتو از هم میپاشونن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای اگه زن عموی ما بود قطعا دعا گرفته بود اومده بود بزنه متلاشیمون کنه و برهاما ایشون ممکنه اخلاقش ع ...

نه بابا راه راست؟!😂🫠

این همین حالام با ما مشکل داره به بابام سلام نمیکنه هنوز

حسود میخواد بیاد ی شری تو زندگیت درست کنه واقعا خودت متوجه نمیشی پس چطور با قوم شوهر سر میکنی اگه ان ...

حواسم ب قوم شوهرم هست 😂

ولی زنعموم چطوری توی زندگی من شر درست کنه ؟ دیگه از من که پول و ارث نمیخواد

مدل برخوردش خیلی خوبه جلوی روی آدم فقط پشت سر کرم میریزه

اگ دنبال دعا اینا هستن ب کادو ها اینا حواست باشه نه خرافاتی ام ن چیزی ولی داشتان زن زائو فرق داره

وای چرا همه گفتن دعا میگیره

آخه اصلا اهل این کارا نیست وگرنه آنقدر با ما مشکل داره تاحالا یکی ی بار هممون رو طلسم کرده بود

ولی نکرده تا حالا از این کارا، شایدم دعانویسش خوبه نبوده😂😂😂😂

وای چرا همه گفتن دعا میگیرهآخه اصلا اهل این کارا نیست وگرنه آنقدر با ما مشکل داره تاحالا یکی ی بار ه ...

از آدما همه چیز برمیاد

اونی ک بخاد بکنه نمیاد جار نمیزنه 😂

معشوق به سامان شد تا باد چنین بادا✨

دقیقا😂😂😂😂یا همونجایی که نشسته بعد رفتنش قشنگ بگرد چیزی جاساز نکرده باشه

بعید میدونم اهل این کارا باشه

وگرنه تا حالا هزار بار هممون رو طلسم کرده بود ... فقط بلده فحش و نفرین کنه😂🫠 هنرش در حد دعا گرفتن نیس

چ جوری بپیچونم اخه ...قرار بود دخترعموم بیاد فقط ،الان کاری ازدستم برنمیاد چیزی م بگم باز ی شر جدید ...

من بودم میپیچوندم میگفتم چ میدونم رفتم دکتر یا هرچیزی

کلا فامیل بود و نبودشون دردسره

معشوق به سامان شد تا باد چنین بادا✨