هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون: این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه: دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟ طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.! یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :)
دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟ (گنج)(جنگ)می شود .(درمان)(نامرد)و(قهقهه)(هق هق )!!!ولی (دزد)همان( دزد)است و (گرگ) همان (گرگ)است و (درد)همان (درد) است...آری نمیدانم چرا (من)(نم)زده است و(یار)(رای)عوض کرده است و (راه )گویی(هار)شده و(روز)به(زور)میگذرد.(اشنا)را جز در (انشا)نمی بینیم و چه (سرد)است این (درس)زندگی.اینجاست که (مرگ )برایم (گرم )میشود چرا که (درد)همان (درد)است"!
آخر هفته ها همیشه یکم پایین میاد. به نظر من که شنبه باز میره بالاتر
چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور
دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟ (گنج)(جنگ)می شود .(درمان)(نامرد)و(قهقهه)(هق هق )!!!ولی (دزد)همان( دزد)است و (گرگ) همان (گرگ)است و (درد)همان (درد) است...آری نمیدانم چرا (من)(نم)زده است و(یار)(رای)عوض کرده است و (راه )گویی(هار)شده و(روز)به(زور)میگذرد.(اشنا)را جز در (انشا)نمی بینیم و چه (سرد)است این (درس)زندگی.اینجاست که (مرگ )برایم (گرم )میشود چرا که (درد)همان (درد)است"!