بلاگرـمناطقـمحروم مدیر عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 2671 عنوان نامزدم😭💔 | مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 22 پست بی محلی میکنه اگر کاری که برخلاف میل اون هست رو انجام بدم با بی محلی و آنلاین نشدن و حرف نزدن بام واکنش میده منم دلم طاقت نمیاره 💔😭میدونم اشتباه میکنم عقلم میگه نکن دلم طاقت نداره خوب، عالی است. عالی نباش، خوب باش! دیروز | 14:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بلاگرـمناطقـمحروم مدیر استارتر عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 2671 دوست داره ؟ اره دوسم داره مطمئنم اما خودش همیشه میگه من شیوه ام بی محلیه اینجوری میتونم آدمت کنم خوب، عالی است. عالی نباش، خوب باش!
atrisa90 عضویت: 1404/02/17 تعداد پست: 1902 هیچ وقت نمیاد شده چند ماه هم پیام ندادیم بهم عقدی ..اگ ن ک ولشکن ..دوست داشتن زیاد نباید باعث بشه شماخودت و عزتت فراموش کنی دراخر میشی ی توسری خور
۱۲۳۴۵caren عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 7600 خوبه والا بهش بگوباید بگی حس می کنم مرد شدم حس ضمختی بهم دست میده هر بار که هی باید ناز بکشم ناز اسمش روشه مال خانم هاست خخخخخ😏یه بار که خوب شدید با هم گلایه ی ملایمی بهش بکن و اینو بگو خیلی مختصرشاید تلنگری بشه
2014atash عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 9521 هیچ وقت نمیاد شده چند ماه هم پیام ندادیم بهم پس در مورد این آقا بیشتر فکر کن فردا روز تو زندگی دیگه هیچ حق انتخابی بهت نمیده با این رفتارش
melika1ak عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 425 اره دوسم داره مطمئنم اما خودش همیشه میگه من شیوه ام بی محلیه اینجوری میتونم آدمت کنم دوست داشتنشو قضاوت نمیکنم چون فقط چند جمله از رابطتون میدونمولی وقتی دوسش داره نباید دلش بیاد بی محلی کنه
۱۲۳۴۵caren عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 7600 دوست داشتنشو قضاوت نمیکنم چون فقط چند جمله از رابطتون میدونمولی وقتی دوسش داره نباید دلش بیاد بی محل ... بد تربیت شدن لوس اند پسرای حالا تک فرزند اند یا رسیدگی زیاد شده بهشون کلن تو جامعه هم خیلی پسر پسر می کنن یا بچه ی عزیز در دونه ای بوده ... مردهایی که قهر می کنند به نظر من لوس اند
sonbolbolbol عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 3165 دلم طاقت دوریشو نداره دوسش دارم .خیلی خیلی خیلی خواهرم میکنه میدونم منم مثل تو بودم اما جلوی خودمو گرفتم خودمو سرگرم کردم 🧚♀