ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بچه نداری برو سرکار چون واقعا با بچه سخته سرکار رفتن
امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه
منم بچه کوچیک دارم خونه نشین شدم شوهره همش منت میزاره کلا هم توی خونه دست به سیاه سفید نمیزنه چون دا ...
بگو دارم خونه داری بچه داری میکنم از صدتا کار تو سختتره واقعا سختترین کار دنیا بچه داریه شوهرم چندروز پیش بچه رو برده بود با خودش سرکار سر یکساعت اورد گفت عاصی شدم گفتم ببین من چی میکشم ایندفعه زیتدی حرف زد بگو تو بمون خونه بچه داری خونه داری کن من میرم سرکار
امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه