sorijooon مدیر استارتر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 862 عنوان طلابخرم یانه 733 بازدید | 67 پست یه ماهه دارم ۵۰ تومن مونده همینجوری چون لازمم دارم به زودی ولی موندم چیکار کنم امروز | 14:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عروسک6369 عضویت: 1404/02/19 تعداد پست: 871 منم همین مشکل دارم موندم بخرم یا نه لایک کن بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 18207 نه نخر واقعا گرمی ۲۰ کی میخره قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
شکلاتتلخم عضویت: 1404/08/26 تعداد پست: 1736 اگه دیدی داره ارزون میشه صبر کن حتی صد تومن هم گرون شد فوری برو بخر چون الان اصلاح خورده باز میره بالا
ریشنا عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 7247 الان که قیمت ثابتی نداره ..بنظرم نخر به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀
ملیکا123456 عضویت: 1403/05/03 تعداد پست: 1822 ۴ روز پیش طلا گرفتم ۳۵۰الا شده ۴۱۰ تومن.الا برکت الله منم از دیروز تا امروز 20ت رفت رو پولم لطفا هر کی امضامو میبینه برای حاجتروایی منم یک صلوات بفرسته🥲🌹مرسی بابت قلب مهربونتون🥰