2777
2789
عنوان

اونایی ک رژیییییییییییییییییییم دارن بیان 🫥🫥🫥🫥

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 35 پست
دقیقا نه تفریحی نه خریدی نه هیچ همیشه کنج خونه در حال فکر کردن و غصه خوردن خیلی سخته تو این شرایط رع ...

دقیقا وقتی به این چیزها فکر میکنم هیچ خوشی نداریم

بیشتر سمت خوردن میرم

میگم ولش کن ....ولی چاقی هم ادمو خسته میکنه

براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼

من کالری شماری و..ندارم گلم کلا چند ساله سبک تغذیه مو عوض کردم نون و برنج خیلی کم قند مصنوعی حذف تا ...

خب اون سبک تغذیه سرجاشه. چون رعایت کنی با کالری شماری.. زود ظرفیت کالری مصرفی پر میشه. عملا گرسنه میمونی..

نه من ریزه خواری ندارم. گاهی هوس میکنم یا جایی مهمون باشم میخورم ... خوب وزن کم میکردم. هفته ای ی کیلو..

جدیدا استپ کردم. برای همین ی روز کم میخورم ی روز زیاد... ببینم چی میشه

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ها این پیشنهاد دادن چشم انجام میدم 😌😍😌😍😌😍😌😍😌

عاست میکنی. ی مدت ک نان و برنج کم بخوری. مقاومت به انسولین رفع میشه. دلت هوس نمیکنه. من روزی دوتا تست میخورم فقط. برنج هم چند قاشق. اما قند حذفه. فقط ۳ تا خرما دارم تو برنامه

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
عاست میکنی. ی مدت ک نان و برنج کم بخوری. مقاومت به انسولین رفع میشه. دلت هوس نمیکنه. من روزی دوتا تس ...

اره چند روزه شروع کردم خدا کنه بتونم از پسش بربیام

اره تستم خوب منم عاشقشم یکبار تو رژیمم خریدم تا تهشو خوردم 🤣🤣🤣🤣🤣🥲🥲🥲

اره چند روزه شروع کردم خدا کنه بتونم از پسش بربیام اره تستم خوب منم عاشقشم یکبار تو رژیمم خریدم تا ت ...

چه خبرته دختر.. icon

ببین ی راهکار میدم که ب کار خودم اومد. فست ۳ ساعته بگیر. یعنی الان که ی مقدار غذا خوردی. تا ۳ ساعت کوچکترین چیزی نذار دهنت. هوس کردی برو آب بخور. باز سر ساعت یکم با مقدار کالری اندازه بخور. ۳ ساعت فست باش.

چه خبرته دختر.. ببین ی راهکار میدم که ب کار خودم اومد. فست ۳ ساعته بگیر. یعنی الان که ی مقدار غذا خ ...

واقعا جواب میده

اگ بگیرم کلی دعات میکنم گلی

چون چندین سال رژیمم و ول میکنم یهو مثل چیییییی میخورم

حتما حتما انجام میدم

بلععععع خدا نکنه رژیمو ول بدمممممممم 🤣🤣🤣🤣🤣