2777
2789
عنوان

کم اوردم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 57 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همش میگم چرا اینایی که پولدارن،بعضی بازیگرا،سلبریتی ها یا اصلا بچه ندارن یا فقط یکی دارن؟!؟!

اتفاقا اگه بررسی کنی خارجیا خیلی از پولداراشون بچه زیاد دارن ایران چون فعلا این طور مرسوم نیست و مردم فکر می کنن بچه کمتر بهتره سلبریتی هاشم این طورین. وگرنه به نظرم اگه کسی شرایطشو داشته باشه فرزند بیشتر خیلی بهتره

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد   ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست

خیلی هم اوضاع خرابه

ادم پشیمون میشه از اوردن بچه

کامنتای توی اینستا و جاهای دیگم ادم میخونه هی همه میگن بچه اوردن بدنیا خیانته و ازاین حرفا ادم افسردگی میگیره

من که واقعا داغونم

فاصله سنی بچه های من زیادهدخترم دانشجو بشه پسرم ابتداییه

به هر حال خواهر و برادرن. من تو دوستام این فاصله سنی زیاد دیدم خیلی هم خواهر یا برادرشون براشون عزیز بوده

اتفاقا اگه بررسی کنی خارجیا خیلی از پولداراشون بچه زیاد دارن ایران چون فعلا این طور مرسوم نیست و مرد ...

خارج ازایران حداقل شرایط زندگیشون بهتره

نگرانی ندارن

امروز پا نمیشن ببینن همه چی هزاربرابر شده

کمبود شیرخشک ندارن،پزشکاشون حاذقن

یعنی خارج ازایران بچه زیاد دارن؟فکر نکنمااا

کشور به کشور فرق داره ولی در کل تعداد فرزند تو خانواده های مرفه و پولدارشون بیشتره

به هر حال خواهر و برادرن. من تو دوستام این فاصله سنی زیاد دیدم خیلی هم خواهر یا برادرشون براشون عزیز ...

واقعا میگید؟

فاصله سنی ۹سال دیدید؟

میشه بگید چجور بودن؟رابطه هاشون چطور بوده؟

خارج ازایران حداقل شرایط زندگیشون بهترهنگرانی ندارنامروز پا نمیشن ببینن همه چی هزاربرابر شدهکمبود شی ...

بله متاسفانه این شرایط فعلا هست تو ایران ولی من امیدوارم که برای نسل بعد اوضاع خیلی بهتر بشه. البته انصافا پزشکای ایران خوبن خیلی از ایرانیای ساکن خارج هم به خاطر مهارت پزشکای ایرانی و هم هزینه کمتر درمان میان ایران برای درمانشون.

واقعا میگید؟فاصله سنی ۹سال دیدید؟میشه بگید چجور بودن؟رابطه هاشون چطور بوده؟

من دو تا از دوستام فاصله سنی حدود ۱۳ سال با خواهر کوچیکشون داشتن. به شدت عاشق خواهرشون بودن و حامیش بودن و خواهر کوچکت هم اونا رو خیلی دوست داشت