2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن مال منو هک کردن 3میلیون برداشت کردن ازم پیگیریشم هیچ فایده ای نداشت

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

ن مال منو هک کردن 3میلیون برداشت کردن ازم پیگیریشم هیچ فایده ای نداشت

توی چه بانکی بذارم؟

بلوبانک دارم خودم چند ساله ولی خب دو تا حساب نمیده بلوبانک

کاربری قبلیم تعلیق شده🥲

توی چه بانکی بذارم؟بلوبانک دارم خودم چند ساله ولی خب دو تا حساب نمیده بلوبانک

من خودم پس اندازم توی بلوعه خیلی خوبه

بنظرم ی کارت دیگه بگیر خرجیتو بریز توی اون پس اندازتو توی بلو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

برا بانک پاسارگاد هست شرکت شوهرم حقوقشون رو بانک پاسارگاد میریزه گفته برید عوض کنید از این ماه دیگه ...

خودم بلوبانک دارم خیلی راضیم زود زودم وام میده بهم بدون ضامن ولی دو تا حساب نمیده به یه شخص

کاربری قبلیم تعلیق شده🥲

من خودم پس اندازم توی بلوعه خیلی خوبهبنظرم ی کارت دیگه بگیر خرجیتو بریز توی اون پس اندازتو توی بلو

کارت بلوبانک شوهرمم دارم ولی ایران نیست بنظرت پولامو بریزم تو اون یهو حساب بسته نمیشه؟چون دیگه برنمیگرده ایران

البته وکالت نامه دارم ازش برای همه کارای اداری و بانکی ولی مطمئن نیستم تو حساب اون بریزم یا نه

کاربری قبلیم تعلیق شده🥲

کارت بلوبانک شوهرمم دارم ولی ایران نیست بنظرت پولامو بریزم تو اون یهو حساب بسته نمیشه؟چون دیگه برنمی ...

فک نکنم مشکلی داشته باشه ولی خب پیاماش واسه شوهرت نمیره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40