2777
2789

عمم اینا همه جا دارن.شمال دوتا تهران سه تا قزوین سه تا و کلی دیگه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشتر اقتصادیه اهل بریز بپاش نیست اصلا مثلا دخترش دانشگاه آزاد قبول شد بهش پول نداد گفت باید دانشگاه ...

همون دیگه به زبان خودشون اقتصادی به زبان ما خسیس

Mediyo.ir

منم یه اشنا دارم خیلی اقتصادیه مثلا یه بار رفته بود خاستگاری بعد با دختره رفتن بیرون بعد اینا ماه رمضان هم بوده موقع افطار میشه میره یه ساندویچ میخره از وسط نصفش میکنه میده به دختره ....این جور میشه که دختره میگه پولت و همه چیت مال خودت

Mediyo.ir

منم یه اشنا دارم خیلی اقتصادیه مثلا یه بار رفته بود خاستگاری بعد با دختره رفتن بیرون بعد اینا ماه رم ...

قبول دارم.داشته باشی وخرج نکنی اون پول دیگه ارزش نداره.ازش لذتی نمیبری به چه دردی میخوری

قبول دارم.داشته باشی وخرج نکنی اون پول دیگه ارزش نداره.ازش لذتی نمیبری به چه دردی میخوری

مگه ادمچقدر زنده هست نهایت 80سال که 15سال اول هیچ اختیاری نداری و 20ساا اخر هم حوصله نداری میمونه 45سال از این هم لذت نبری از چی میخای لذت ببری تازه من دست بالا گفتم 45سال مگه چیه یعنی شما تو زندگیت 45مرتبه عید نوروز رو تجربه کردی این به نظرت زیاده یا کم

Mediyo.ir