2777
2789
آره عزیزم. هیچیش حل نشد. پول گزاف هم دادیم. تازه کلی هم نشونه ها داشت که باور میکردیم موکل داره

چه نشونه هایی جز اینکه مثلا بدون اینکه شما چیزی بگی اون از زندگی تون بگه بخدا ۲ سال من با ای پسرم کیس بهتر داشتم رد کردم پول نداشت گفتم بیا ای ۶ میلیون برای تو ای ۱۰ میلیون برای تو حتی ای ۳۰ میلیون برای تو از اونبر حالا مادرش گیر داده که پسرش معلم چیزی نداره باید حتما زن معلم اونم از فامیل خودمون اگرم نگیری دیگه مادری به اسم من نداری ( کلا مادرش آدمی که سر شوهر خودشم سوار)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه نشونه هایی جز اینکه مثلا بدون اینکه شما چیزی بگی اون از زندگی تون بگه بخدا ۲ سال من با ای پسرم کی ...

قضیه مال خیلی سال پیش هست اینقدر دقیق یادم نیست. ولی مثلا طرف نابینا بود(از ظاهر چشماش مشخص بود نابیناست) اما جلوی خودت با موکله ارتباط میگرفت و انگار ببینه همه چی رو توی اتاقش متوجه میشد مثلا کی چه ظاهری داره چی بپوشه. خصوصیات اخلاقی رو هم میگفت دیگه و اون زمان خیلی دقیق میگفت.

ولی من خودم ندیدمش مامانم اینا رفتن یعنی ممکنه بحث نابیناییش هم ترفندی چیزی داشته ولی مثلا یهو میگفت تو که گوشه اتاق نشستی و لباست فلانه تو فلان مشکلو داری.

به هر حال مشکلات ما حل نشد با اینکه اون زمان چندین خانواده از اطرافیانمون بهش مراجعه کردن و ندیدم هیچ کدوم مشکلشون حل شه. یعنی اینقدر دقیق نشونه میداد که اون همه آدم جذبش شدن ولی کمکی نکرد.

البته تلقین هست یا چی، مشکلاتی مثل سردرد و بدن درد رو خل میکرد تا جایی که دیگه همه گفتن خودش مریضی میندازه به جونمون تا بهش مراجعه کنیم ذرستش کنه. اما مشکلات دیگه مطلقا هیچی