2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزم. سالها پیش رفتیم(خودم نه خانواده م). چیزایی که میگفت هم ظاهرا درست بود.حتی طرف نابینا بود و کلی چیزای عجیب میگفت که از نابینا انتظار نداشتیم و ممئن میشدیم خیلی کارش درسته. هیچ کدوم مشکلاتمون حل نشد. هیچ کدومشونااا

بله همه چیچون موکل داشت

ادرسی ندارید ازش؟ بخدا با هزینش مشکلی ندارم ولی بعد ۲ سال نمیخوام وقتی من و دوست پسرم همو دوست داریم میخوایم ازدواج یه مانع الکی پیش بیاد و نزاره

پس چرا اصلا رفتین چرا مشکلات حل نشد؟

خب اون زمان نمیدونستیم کلا کار درستی نیست. ما که سنمون کم بود مثلا هفده هجده سال، بزرگترا هم تحقیقی نداشتن که بدونن چقدر بده.

درباره ی خصوصیات اخلاقی همه مون یه چیزایی گفته بود که درست بود. ولی بگو حتی یک مشکل حل شد. از مشکل بین زن و شوهر، فروش زمین، باز کردن بخت خلاصه هر کدوم نزدیکان یه مسئله ای داشتن ولی تا الان که سالها گذشته هیچ کدوم کوچکترین گشایشی نداشت. چقدر هم پول داده بودن بهش. چقدر هم نشونه های درست میداد.

حتی در حد چشم ناپاکی و تعرض کلامی به دو سه تا از خانمای فامیلامون داشته. اینا هم از ترس اینکه دعایی نندازه توی زندگیشون پیگیری نکردن لا اقل شده دو تا فحش به یارو بدن😁

ادرسی ندارید ازش؟ بخدا با هزینش مشکلی ندارم ولی بعد ۲ سال نمیخوام وقتی من و دوست پسرم همو دوست داری ...

زندگی ای که مشکل نداره رو مشکل ننداز توش.

تو و دوست پسرت همو دوست دارن حالا بزرگترا دو بارم نه بیارن یا سنگ بندازن، با حرف زدن اوکی میشه.

اولا که بهت میگم اکثرشون شیادن و هیچ قدرت ماورایی ندارن، اگرم کسی داره وقتی این همه نهی میکنن از انجامش سر بچه بازی خودتونو توی دردسری که نشه درستش کرد نندازین.

ما بعضی وقتا میگیم شاید چون رفتیم دعا نویس روز به روز مشکلاتمون بیشتر میشه. یعنی ترجیحم اینه طرف شیاد بوده باشه و سرمون کلاه گذاشته باشه تا موکل واقعی داشته باشه.

هزینه هاشم عزیزم یک قرون دوهزار نیست. من تا صد میلیون خبر دارم بعضی از اطرافیانم دادن.