2777
2789
عنوان

دخترهایی که تازه فرهنگیان قبول شدن یک واقعیت مهم

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 41 پست
باز همین چند ساعت پیش یکی تاپیک زده بود معلم ها اصلا سریع به خواستگاری جواب ندین با فرهنگی ازدواج نک ...

نه اصلاا ، چنین خبری نیست ، اصلا ، من کلا یدونه مورد خوب داشتم که اونم از رو سادگی رد کردم خودمو بدبخت کردم

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهل چه شهری هستی؟زیاد بیرون میری؟یکی از دوستام فرهنگیه، چه توی دانشگاه چه بیرون یا توی مراسمات خانوا ...

نه زیاد بیرون نمیرم ، ولی خب اغلب به خاطر وضعیت پایین مالیمون قضاوت میشم و کسی سراغ من نمیاد

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

چندسالته ؟

۲۶

اووه ۲۶ سالته حالا چرا اینقد ناامید سنی نداری ک

همسنای من ،هم دانشگاهی هام ، دوتا بچه دارن ، بعد من...

نه زیاد بیرون نمیرم ، ولی خب اغلب به خاطر وضعیت پایین مالیمون قضاوت میشم و کسی سراغ من نمیاد

عزیزم با توجه به چیزی که دارم بین دوستام و اطرافیانم میبینم فقط باید خوش پوش و خوش صحبت و خوشگل باشی(با آرایش میتونی اوکیش کنی)

منظورم اینه که همیشه بهترین ورژن خودت باش

این سه مورد تا حد زیادی میتونه وضعیت مالی رو بپوشونه

اینطوری میتونی شخصی رو پیدا کنی که بخاطر خودت میاد جلو...

و در آخر به نظرم عجله ای برای ازدواج نداشته باش

این همههه آدم دارن از شوهر و خانواده شوهر مینالن

خیلیاشون هم عجولانه تصمیم به ازدواج گرفتن

سنت هم زیاد نیست گلم

به قول معروف گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی

صبر کن پیدا شود گوهرشناس قابلی💕🌱

منم ۲۲ سالمه،،،،واقعا دلم می خواد یه کیس خوب پیدا بشه،ادم از یه جایی به بعد نیاز به ازدواج داره هر چقدرم که همه چیز خوب باشه،ولی وقتد متاهل بشی همه به رسمیت می شناسنت و یه حساب دیگه می کنن،،،امیدوارم همه مجردا خوشبخت بشن

وا شما ک تحصیل کرده ای چرا این حرفو میزنی همه ک مثل هم تیستن تومسابقه نیستیم ک اخر اینطوری نگرانی کنی خدای نکرده عجلع میکنی و .... بسپار ب خدا منم تقریبا همسن تهم کارمند هستم ولی فعلا مورد دلخواهم نیومده ولی نامید هم نیستم