2777
2789
عنوان

خواهر نامزدم داره زندگی مو از هم میزنه ( تو رو خدا بیاید)

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 66 پست
پسره باید جلو اونا وایسه اونارو راضی کنه اگه میخواد

خوب بحث اینکه باباشون میگه تو تکلیف تو روشن کن ...

من خسته شدم از حرف زدن باهاش میگم پدرش باهاش صحبت کن تمام کنه دیگه

یا بگه اره یا بگه نه

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐
خانواده خودت هم باشند .

اینطوری خیلی زشت نمیشه ؟

میگن خانواده دختر به پا پسره رفتن ؟

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو باید به پسره بگی پسره چرا نمیاد جلو این مهمه

من خیلی باهاش حرف میزنم چرت و پرت میگه دیگه حوصلم نمیکشه باهاش حرف بزنم

میگم پدرش بهتر اینو میشناسه

من واقعا چند وقته عصبیم و اصلا عفت کلام ندارم اگ جمله رو با ادب نمینویسم عرض خواهی میکنم کیون اسمون پاره شده فقط این پسره هست ک قراره بیاد تورو بگیره ولش کن بابا

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم
من خیلی باهاش حرف میزنم چرت و پرت میگه دیگه حوصلم نمیکشه باهاش حرف بزنم میگم پدرش بهتر اینو میشناسه

ببین بحث رو نپیچون نزار اونم بپیچونه

بگو اگه میخوای بیا جلو اگه نه هم که تموم

چرت و پرت گفت یعنی نمیخواد، فقط میخواد بازم وقتتو حروم کنه، بهم بزن

وقتتو حروم نکن دختر،شاید از سر علاقه فکر کنی لفتش بدی درست میشه اما بدون که اینطور نیست

I will always love you❤️💖💗

واقعا خودت متوجه نمیشی؟؟؟

معمولا پسر و دختره خانوادهها رو دور هم جمع میکنن که راضی شون کنن اونوقت تو میخوای همه رو جمع کنی پسره رو راضی کنن😐حالت خوبه؟؟؟

این پسره دلش نمیخواد باتو ازدواج کنه زورکی ازدواج نکن باهاش تحت فشار نزارش بعدا بدبخت میشی ها

من تجربه کردم

نکن

مردی که از الان تو دنبالش باشی به درد هیچی نمیخوره از من به تو نصیحت. خودتو گول نزن. هیچ ماده و تبصره ای هم نداره

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️