2777
2789
عنوان

بهم یاد بدید

117 بازدید | 14 پست

میشه بهم یاد بدین که چطور وارد رابطه ای بشم که احساسم رو بتونم کنترل کنم و وابسته نشم و حد مرز رابطه ای که برای شناخته چقدره؟

نباید ابراز علاقه ای باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترا در هر صورت وابسته میشن

فقط باید قبلش یه رابطه ای رو انتخاب کنی، که شانس شکستش کمتر باشه.. یا از همون اول بدونی با چه هدفی وارد رابطه میشی

در هیایوی زندگی دریافتم؛  چه بسیار دویدن ها،  که فقط پاهایم را از من گرفت،  در حالی که گویی ایستاده بودم،  چه بسیار غصه ها،  که فقط سپیدی موهایم شد،  در حالی که قصه ای کودکانه ای بیش نبود.  دریافتم کسی اگر بخواهد،  «میشود» و اگر نخواهد « نمیشود» 

من دختر بهم خودکار بده فک میکنم عاشقم شده بعد شما میخوای رابطه بدون وابستگی ایجاد کنی

مگه میشه مگه داریم

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن.. دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

همیشه این تو ذهنت باشه که مردا اونی که میگن نیستن

مردا وقتی وابستشون شی یا بفهمن دوستشون داری ازت دست بر میدارن

و حتی اگه تمام تلاشتو براش بکنی از خودت مایه بذاری قدرتو که نمیدونن هیچ براشون بی ارزشم میشی

ولی کلا با کسی دوست نشو

برا بعد ازدواج حرفام یادت نره

من دختر بهم خودکار بده فک میکنم عاشقم شده بعد شما میخوای رابطه بدون وابستگی ایجاد کنی مگه میشه مگه ...

یاخدا واقعیت داره مردا اینجوری هستین؟

پس همکارم فک میکنه من کشته مرده شم الان اگه اینطوریه

یه سر تاپیک آخر منم نظر بدید ممنون میشم

من دختر بهم خودکار بده فک میکنم عاشقم شده بعد شما میخوای رابطه بدون وابستگی ایجاد کنیمگه میشه مگه دا ...

بنظرم تاثیر محیطه وگرنه همه اینطوری نیستن

بنظرم تاثیر محیطه وگرنه همه اینطوری نیستن

فک کنم

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن.. دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه