2777
2789
نهم

فرض به پدر مادرش بگه تو میگی که بگه هم سن من نیست که بخوام باهاش بازی کنم پرستار بچت که نیستم کار روتین خودتو انجام بدم سعی کن وقتی پیشته بهش خوش نگزره حوصله سر بره ازت فاصله میگیره یه جوری کسی متوجه نشه ازیتش کن که ازت فراری باشه

بگو بیا بازی سکوت و با هم حرف نزدن .هر کس بیشتر تونست سکوت نگه داره برنده س.و اونی که اول حرف بزنه ب ...

هر موقع بهش میگم میگه من دوست ندارم بریم یه بازی دیگه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرض به پدر مادرش بگه تو میگی که بگه هم سن من نیست که بخوام باهاش بازی کنم پرستار بچت که نیستم کار رو ...

هر کاری میکنم بهش خوش میگذره هر دفعه هم پر رو تر میشه

هر کاری میکنم بهش خوش میگذره هر دفعه هم پر رو تر میشه

محلش نزار سخت نیس در بد ترین حالت داد بزن پرخاش کن بزار همه بدشون بیاد بگو نزدیک من شدی میزنم بزنش برو به مامانش بگو داره ازیتم میکنه وسایلام خراب میکنه بگو پیش من نیاد حوصلش بدارم بچت بگیر قاطی کن

محلش نزار سخت نیس در بد ترین حالت داد بزن پرخاش کن بزار همه بدشون بیاد بگو نزدیک من شدی میزنم بزنش ...

مامانش هم خیلی موذبه میره به کل فامیل میگه هفته ای یه بار هم میان خونمون