2777
2789
عنوان

خواستگارم تو کار ساخت و سازه یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 54 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استوری هایی که گذاشتن حرفای مثبت ۱۸ که میزنن ...

از دور دیدن اصلا کافی نیست و برداشت قابل قبولی هم نیست

سطحی نگاه نکن الان دیدگاهت اینه

شاید دو سال دیگه بگی اینا که چیزی نبوده

نمیخوام عادی سازی کنم اوکی ؟ ولی جامعه دو دسته شده حال کسانی که اهلش این چیزا هستن و یه سری چیزها ازاده

یا اهلش نیستن و خیلی چیزها ممنوعه

ببین کدوم کفه ترازو برات سنگین تره

بلاخره تو زندگی باااااااااید در ازای بدست اوردن یه چیزی ، یه چیز هاییی رو بدی بره

.
از دور دیدن اصلا کافی نیست و برداشت قابل قبولی هم نیست سطحی نگاه نکن الان دیدگاهت اینه شاید دو ...

من که میگم همسرم اصلا سمت دود نرفته باشه

این که دیگه ....

ولی از طرفی به شدت اذیتم

یه صلوات برام بفرستید لطفا حالم خیلی وقته خوب نیست ❤️

عزیزم نمیدونم تو استوریاش دیدم با دوستاش میخورد

اکثریت الان میخورن نه اینکه ب طور مداوم ولی حداقل یکبار رو خوردن ب جز مذهبی ها .

مثلا من همسر خودم سالی ۲،۳ بار شاید پیش بیاد اونم عروسی یا سبزده بدری بخوره

ک اونم الان یکسالی هست نخورده

ولی بخواد همیشگی و ماهی یکبار یا هفته ای یکبار باشه نه ب نظرم درست نیست

از دور دیدن اصلا کافی نیست و برداشت قابل قبولی هم نیست سطحی نگاه نکن الان دیدگاهت اینه شاید دو ...

به نظرم دوستاش مهمن اگه ائم تاثیر پذیری باشه که امکانشم زیاده جتی خوب و خانواده دارم باشه می کشن به سمتی که نباید

شوهر منم میخوره به نظرم قبول نکن یا اگه قبول کردی پی همه چیو به تنت بمال هزاران بار ممکنه ببرتت مهمونی و مست کنه و از رفتارش خجالت بکشی یا ممکنه بعضی شبا یا دوستاش تا دیر وقت بشینه پای مشروب

اگه جنبه ی تحمل رفتار ی ادم مستو داری قبول کن

این جهان کوه است و فعل ما ندا...✨[ اسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است | با دوستان (مروت) با دشمنان (مدارا)🤌