2777
2789
عنوان

بچه ها تورو خدا بیاین

63 بازدید | 12 پست

پارتنرم بهم خیانت کرد یه ماه باهاش قهر بودم هرروززز کلی تلاش کرد که بهش برگردم و منم برگشتم وقتی دید دارم کمکم میبخشمش یهو گفت جدا بشیم الان جدا بشیم بهتر از یه سال دیگس در حالیکه قبلش خیلی تلاش کرده بود

الان میگه دوست بمونیم خیلی معمولی سرد و اصلا هیجانی نسبت بهم نداره مثل قبل و میگه من یه سال دیگه میخوام ازدواج کنم و اونوقت همه چی تمومه

به نظرتون باهاش دوست معمولی و ساده بمونم یا نه؟

من خیلی دوسش دارم نمیتونم ازش جداشم

یعنی بمونی باش تا بعد ازدواج کنه و بره؟

واقعا ارزش خودت رو این میدونی؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خیلیم دویش داشتی و دایم خاطراتتون تو ذهنت مرور میشد بازم تصمیت این میشد؟ و اگه اره واسه خودت چیک ...

ببین همینطوری الکی کامنت برات نذاشتم میدونم به چیزایی دیدم که میگم

آخرش تو اذیت میشی

پس همین الان برای خودت ارزش قائل شو و جدا شو هرچقدر که سخته

ببین یکی میاد جای اونو پر میکنه طوری که یادشم نمیفتی فقط الان جدا شو

خیلی دوسش دارم و الان بدجور سردر گمم نمیدونم چه کاری درسته

پس بمون بازیچه اش باش تا زن که گرفت رفت حتی جواب سلامتم نداد و هی ببینی با یکی دیگه اس قشنگ از سر درگمی در میای

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀