2777
2789
عنوان

شما باشید خواستگاری ی دختر 28 برای براتون یا آشنایان میرید

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 106 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید الان سن ازدواج در دختر و پسر با این گرونیا خیلی رفته بالا

۲۸ که سنی نیس

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

نی نی سایت چرا با دنیای واقعی فرق داره؟

عزیزم من کل دهه هفتادیای فامیلمون بالای ۳۰ ازدواج کردن

چرا فک میکنین ۲۸ سال سن بالاییه!😐

فرد ۲۸ ساله تازه به سن نرمال برا ازدواج میرسه

🕳یه عدد ENTJ🕳

نه عزیزم کلا به سن بستگی ندارهولی سن پایین به خاطر جوانی و طراوت دختر خب مسلمه بیشتر میان برای خواست ...

نه من نمیگم خواستگار زیاد میاد یا پایین

من ۲۱ سالگی ازدواج کردم ولی نظرم اینه سن ازدواج هر چقدر بالاتر باشه انتخاب معقول تره و طبیعتا موفق تره

نه که همیشه اینجوری باشه ولی اکثرا اینشکلی دیدم موفق بودن

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 

چرا فک میکنی شانس نداری دیگ😐😐😐

مگه ۵۰ سالت شده

ملت با بچه مجدد عروسی میگیرن

شما تازه فقط ۲۸ سالته!

تازه سن ازدواجت رسیده

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

دیدمش ولی خب بنظرم مناسبت نیست چون واقعا روحیاتش بامن فرق داره

اها خب اگه اینطوریه دلیلی نیست بله بدی

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
می خواستم بیام فوش بدم و بگم دختر ۲۸ ساله چه ایرادی داره که دیدم خودتی..... این فکر ها چیه دیگه می ک ...

اره خودمم از نظر من ایرادی نداره. بعد واقعا من قیافم ریزه میزه و بی بی فیس هست

ولی از نظر خانواده ایراد داره