2777
2789
عنوان

بهشت و جهنم

107 بازدید | 12 پست

از اینجا شروع میکنم که میگه

با این راز را به اسمان ها و زمین وعده دادیم و انها نپذیرفتن و فقط انسان پذیرفت و چقدر انسان نادان است(یه ایه است ولی عربیش یادم نیست)

میدونید وی میخواد بگه انسان اشرف مخلوقاته ولی اشرف مخلوقات احمق ترین موجودی هست که جهان به خودش دیده می پرسید چرا؟

علتش اینه که درسته انسان تنها موجودی هست که می تونه استدلال کنه و در زندگی نسبت به انتخاب هاش اختیار داره ولی همین اختیار و عقل یه مسولیت بزرگه که اگه از پیش بر نیاد به نابودی کشیده میشه و این دنیا صحنه ازمایشه و هر لحضه مشکلی هس که ما رو مجبور می کنه به انتخاب و نفس اماره ما رو به سمت اون می کشونه و دلیل مشکلات ما همینه( قدرت استدلال و قدرت و برتری)

برسیم به بهشت و جهنم

و اتشی که از درون خود انها بیرون می اید

این ایه به وضوح میگه عمل ماست مه تبدیل به اتش میشه و اتشی که با هیزم باشه وجود نداره بلکه عمل ما تو این دنیا باعث میشه عذاب از نوع خود عمل برامون فراهم بشه

در واقع عمل ما ما رو مجازات میکنه نه خدا

درکل هر نعمتی درونش یه فرصت داره و یه محدودیت و قدرت استدلال واختیار اگر دست ادم نادرستی باشه خیلی خطرناکه

م انسان نیز در فلسفه ممکن الوجود هس یعنی وجودش امکانی هس و به علتی وابسته اس یعنی ما نمی تونیم وجود خودمون اثبات کتیم چون وجود از ما نیس ختی اثبات چیزایی که با چشم می بینیم هم گاهی ممکن نیس چه برسه چیزای که به چشم دیده نمیشن ولی استدلالی که برا وجود دنیایی دیگر ارائه دادن پایین می نویسم

میگن بعضی کارها فرای این جهانه یعنی فرض کنید ادمی به یه شهر کمک میکنه تو این دنیا نمیشه براش پاداش نوشت و از اونجا که جای امتحانم هس اصلا چنین چیزی ممکن نیس

و اما میکه گاهی یکی خیانت میکنه ربا خواری میکنه و کارایی میکنه که مجازاتش تو این دنیا ممکن نیس و از اونجا که روح بشر فراتر از عالم مادی هس پس عالمی بعد از این دنیا وجود داره

ببخشید به خاطر غلط های املایی چک نکردم

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گل گفتی

فلسفه خیلی دوست دارم

ابن سینا میگه انسان اول ممکن الوجود بوده و به واسطه واجب الوجود بالذات تبدیل میشه به واجب الوجود بالغیر

یعنی خداوند موجودیه که موجود نیست و وجودش وابسته به چیزی نیست بلکه خودش وجودشو از خودش میگیره ولی انسان وجودش از خدا میگیره

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
گل گفتی فلسفه خیلی دوست دارم ابن سینا میگه انسان اول ممکن الوجود بوده و به واسطه واجب الوجود بالذات ...

اره همین نظریه این سینا مارو ........ کرد😂😭

کی گفته مرده ها نمی تونن کاری کنن

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

اره همین نظریه این سینا مارو ........ کرد😂😭کی گفته مرده ها نمی تونن کاری کنن

مرده ها هم میتونن کاری کنن

ببین

انسان موجود میشه بعد میمیره یعنی به تکامل رسیده و مرده

حالا اون دنیا روحش چی میشه رو کسی نمیدونه

حتی نمیشه به حرف های قرآن اعتماد کرد

باید بمیریم که بفهمیم🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرده ها هم میتونن کاری کنن ببین انسان موجود میشه بعد میمیره یعنی به تکامل رسیده و مرده حالا اون دنیا ...

نه اون نگفتم که میگم حرفاش ما رو سایید گلم

من کاملا معتقدم اون دنیا وجود داره ولی نمیدونم چرا بعضیا که میمیرن روشن تو این دنیا سرگردان میشه تو ...

وقتی روح ارام نباشه یا زمان مرگش نرسبده باشه وارد عالم برزخ نمیشه البته اینا احتمالات هس

نه اون نگفتم که میگم حرفاش ما رو سایید گلم

اها

ابن سینا مرد خیلی بزرگیه

نه بلکه ما خارجیا در دانشگاه هاشون نظریه هاشو باید بخونن امتحان بدن🤣🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس یعنی خدا میزاره ما سرگردان بشیم؟

نه روح سرگردان میشه چون به دنیا وابسته اس و بین این دو می مونه از یه طرف دنبال حقشه و از طرفی دیگه باید بره برا همین سرگردان میشه

مثلا کسی که خودکشی میکنه اگه به ناحق این بلا سرش بیاد سرکردان میشه و وارد دنیایی دیگه بین برزخ و دنیا میشه

گفتم اینا احتمالاته که تو ادیان مختلف بهش معتقدن هیچ مدرکی نیس حتی ممکنه اونا هم دروغ بگن

نه روح سرگردان میشه چون به دنیا وابسته اس و بین این دو می مونه از یه طرف دنبال حقشه و از طرفی دیگه ب ...

میشه یه توضیح هم بدی چرا ما آینده رو بعضی وقتا خواب میبینیم من الان خودم بعضی وقتا اینجوریم

نظری ندارم

میشه یه توضیح هم بدی چرا ما آینده رو بعضی وقتا خواب میبینیم من الان خودم بعضی وقتا اینجوریم

بهش میگن خواب صادقانه به خاطر این هس که روح به زمان و مکان خاصی پایبند نیس و می تونه همه حا و هر زمانی باشه

بی خیال