2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه باباامتحانای خیلیا حضوری شد ؛ اگه همه مجازی میموندن احتمالش بود

امتحانای خودمم حضوری بود عزیزم

بهمون گفتن تا قبل عید مجازیه

نمیدانم چرامردم حرف زدن بادهان پُر رابدمیدانندولی حرف زدن بامغزخالی را نه!بقول این پسربچه استرالیاییه: می‌دونید اگه اونایی که از مهاجرین غیرقانونی حمایت می‌کنن رو با اونایی که به حیوانات ولگرد غذارسانی می‌کنن از ارتفاع پرت کنیم پایین کی برنده می‌شه؟آفرین، جامعه
تنها چیزیکه برای دانشگاه و خوابگاهم استرس دااارم هم اتاقیامه بخدایوقت دست کج نباشن تمیز نباشن خرااب ...

وای منم همش استرس اینایی ک گفتیو دارم

زندگی فرصت پرواز بلندیست، قصه این است چ اندازه کبوتر باشی

خوابگاه ما که والا دوازده نفریم روزای اول به شدت بهم سخت گذشت همه اش گریه میکردم شب اول که انگار دنیا ریخته بود رو سرم نمیتونستم اون بهم ریختگی و نخوابیدن تا صبح و سروصدا رو تحمل کنم بعدش کم کم عادت کردم الان که مجازی شد امتحانا دلم تنگ شده کی برگردممممم

نه دستانش را گرفته ام ..نه در آغوشش کشیده ام.. و نه حتی اورا بوسیده ام.. من فقط از دور او را خویش گریسته ام ..عشق میان ما معصوم ترین عشق تاریخ بود ..به احترامش بایستید 🖤

ن مختلط ک من خیلی مخالفم، اما خب کلا اکیپ دخترونه دوست دارم. تو مدرسه بچه ها داشتن من نبودم واقعا حس ...

ببین بستگی داره به دخترها

هم ترمی های من یک آدمای بیخودی بودن که حد نداره

اما پیشنهاد میکنم اکیپ نری چون اکثریت از هم میپاشه.

"میدانستم زهر است، و چشیدم"

چون واقعا هم اتاقی خیلی خیلی مهم تر از دانشگاس بالاخره داریم باهاشون زندگی میکنیم پس خیلی مهمه چجوری ...

اره اگ چرکو و کثیف یا دست کج باشن چی؟ یا خراب و... باشن

چیزایی که میگم حقایق خوابگاهه نرید اونجا شوکه بشید🗣🗣عوض کردن هم به این راحتی ها نیست. اولا که باید ...

من انقد دردسر نداشتم ، چون ورودی های سال ۹۸ فارغ التحصیل شدن رفتن ولی اره کلا دردسره کلی سرپرست بام حرف زد که اره مشکلت چیه میخوای بری,خیلی هم سرپرستا فضولن ،ولی بعد اینکه خودم رفتم رفیقم هم از اون اتاق اوردم پیش خودم

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

باید گیرادم خوب بیفتی یکی میگفت تو اتاق تاصبح پای فیلم و زنگ و پیام با دوست پسرهاشون بودن نمیذاشتن د ...

دقیقا

من خودم هم اتاقیم خواب باشه صدا ازم در نمیاد چون میگم گناه داره خسته هست.

بعد برعکس ، خودش دائم حتی وقتی خوابیم در حال پچ پچ با دوست پسرش

یعنی بعضی وقتا دلم میخواد بزنم تو دهنش

خب بیشعور برو بیرون اتاق حرف بزن😭

نجف اباد

تو کانال دانشگاهتون خبرا چک کن

ولی به احتمال 90درصد مجازیه

بعد عید هم مشخص نیست هنوز

نمیدانم چرامردم حرف زدن بادهان پُر رابدمیدانندولی حرف زدن بامغزخالی را نه!بقول این پسربچه استرالیاییه: می‌دونید اگه اونایی که از مهاجرین غیرقانونی حمایت می‌کنن رو با اونایی که به حیوانات ولگرد غذارسانی می‌کنن از ارتفاع پرت کنیم پایین کی برنده می‌شه؟آفرین، جامعه
چیزی دارید به اسم بالکن و کولر و تخت و تایم روشناییتوی بالکن بخواید لباس پهن کنید ممکنه اذیت کنند که ...

وااای من اصلا این چیزارو درنظر نگرفته بودم خوب شد گفتی

اخه بعضیا میگن سال بالایا بهتره چون سوراخ سمبه ها دانشگاه و خوابگاه دستشونه و امار همه رو دارن

اره کمک میکنن خیلی بهت ولی خب با هم کلاسی یا دوستای خودت خیلی بیشتز خوش میگذره تو اتاق من ترم ۱ ک بودم ۳ تا ترم اخری بودن بقیه ترم ۱ خوب بود

🌱پرنسس سایت🎀😁

من انقد دردسر نداشتم ، چون ورودی های سال ۹۸ فارغ التحصیل شدن رفتن ولی اره کلا دردسره کلی سرپرست بام ...

من خوابگاه بودم و یادمه سرویس شدم تا وقتی که ترم بالایی شدم😂

"میدانستم زهر است، و چشیدم"

ما خوابگاهمون خیلی شلوغه تو اتاق ده نفره بودم انقد بددهن و کثیف بودننن ظرفاشونو نمیشستن موادی ته قاب ...

وااای عووووووقم گرفت جدی؟ مگ ممکنه ی دختر انقد کثیف باسه ک نشوره بشقابشو تا کپک بیوفته، کپک بعد ی هفته میاد یعنی ی هفتع نمیشست؟

🤢