2777
2789
طلا داره جهانی میره بالاو بخاطر حفظ ارزش پول مردم مجبورندقیقا دیروز اینجا گفتم مردم ماشبن ایرانی نخر ...

طلا که جهانی بالا میره اما میدونی طلا چطور حساب میشه

انس جهانی ضربدر مقدار ارز در اون کشور

الان ارز کشور مقدارش بالا هست ...

تازه اگه نمیدونی بدون این کار باعث بی ارزش شدن پول میشه اولا

دوما اگه با طلا خریدن ارزش پول میرفت بالا که وضع این نبود و ما بی ارزش ترین پول جهان رو نداشتیم

بی زحمت شما مشاوره نده چیزی نمیدونی انگار

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلا که جهانی بالا میره اما میدونی طلا چطور حساب میشه انس جهانی ضربدر مقدار ارز در اون کشور الان ارز ...

:/

شما پولت رو نقد نگه دار

درگذر تاریخ با تهوع بسیار استفراغ کردیم خاندانتان را :)

طلا که جهانی بالا میره اما میدونی طلا چطور حساب میشه انس جهانی ضربدر مقدار ارز در اون کشور الان ارز ...

روانشانسی بازار هم این وسط کشکه دیگه. خوبه شما مشاور اقتصادی نشدی. همه رو به خاک سیاه میکشوندی😂

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

شما برو بخر وضع مملکت رو بدتر کنهنوز انقدر نمیدونی که تو هر چقدر طلا بخری هر چقدر روش بره باز هم ارز ...

باژ همون میمونه

پایین نمیاد

قطعا میخرم

اینقدر آدم با خرید های بالا هست که ماهی چند گرم من تاثیری نخواهد داشت

درگذر تاریخ با تهوع بسیار استفراغ کردیم خاندانتان را :)