2777
2789
عنوان

از همه چیز خستم

122 بازدید | 13 پست

نمیتونم هیچیو تحمل کنم

حال روحیم خیلی بده

مشکلات زیاد دارم

یک هفته هم هست کات کردم

میترسم تا اخر عمرم تنها بمونم

این دخترایی ک پسرا براشون تلاش میکنن و دوسشون دارن میبینم نه حسادت کنما خیلی خوشحال میشم ولی حسرت میخورم چرا من نه چرا همیشه خدا بدتریناشو سر راه من گذاشت😞🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما تو فکر طلا و جنگ شما تو فکر پارتنر.

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
همه این فکرارو دارن ولی اینم هست

چیزی که زیاده پسره ناراحتش نباش

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

عزیزم چند سالته ؟! بخدا تو این رابطه ها هیچی نیست! نه که بگم آدم نیاز به همدم نداره ها ولی دیگه اونقدر ضروری و حیاتی نیست که بخوای بابتش قلب مهربانت رو ناراحت کنی. سعی کن روی رشد خودت از لحاظ مالی و ... کار کنی مهارت کسب کنی مطمئنم یه روز یه آدم های لول رو هم ملاقات میکنی.

بنده بعنوان یه آدم متاهل که چندین سال قبلش با همسرم تو رابطه بودم و دوست بودیم باید بگم واقعا مشکل هست رابطه خییییلیییی فراز و نشیب داره تازه بعد ازدواج خیلی چالش برانگیز تر هم میشه بعضی وقتا میگم کاش یک ذره دیگه دیر تر وارد رابطه میشدم و بیشتر برا خودم وقت میذاشتم من بیست و شش سالمه

البته درک میکنم منم قبل ازدواج و آشنایی با همسرم دو بار مات کردم با دو نفر آدم بی شخصیت. اون موقع تا مدت ها همین حس و حال رو داشتم خییییلیییی حس بدی بود کاملا درک میکنم بخاطر همین میگم نذار این حس ها زمین گیرت کنن. رو خودت و بالا رفتن خودت متمرکز باش مطمئنم بهترین ها برات رخ میده