khahare_sepi مدیر عضویت: 1398/08/03 تعداد پست: 9979 عنوان ازدواج دختر کارمند با پسر پزشک | مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 48 پست منظورم شغل پدر ها هست کارمند دولتی با دکتربنظرم تفاوت سطحی و فرهنگی زیاده🥺 امروز | 13:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهرانه_پر_پرواز عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 5083 تاپیک کراش سابقم🩵🩷مرسی🥺 اونو که خوندم اما ارتباطش با پسر این پزشک چیه؟اون پسره میخواست فقط باهات رابطه داشته باشه؟
khahare_sepi مدیر استارتر عضویت: 1398/08/03 تعداد پست: 9979 اونو که خوندم اما ارتباطش با پسر این پزشک چیه؟اون پسره میخواست فقط باهات رابطه داشته باشه؟ خب همینه دیگه باباش دکتره نه فقط رابطه؟؟؟واضح گفتم که قبلا چی گفته الان چی میگه الان دنبال رابطه نیس
مهرانه_پر_پرواز عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 5083 خب همینه دیگه باباش دکتره نه فقط رابطه؟؟؟واضح گفتم که قبلا چی گفته الان چی میگه الان دنبال رابطه نیس منظورش از رابطه فکر میکنم رابطه خوبی نبوده....میگه میدونه توام اهلش نیستی دقیقا اهل چی نیستی؟
khahare_sepi مدیر استارتر عضویت: 1398/08/03 تعداد پست: 9979 منظورش از رابطه فکر میکنم رابطه خوبی نبوده....میگه میدونه توام اهلش نیستی دقیقا اهل چی نیستی؟ اهل رابطه دیگه این حرف چند سال پیشش بود
مهرانه_پر_پرواز عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 5083 اهل رابطه دیگه این حرف چند سال پیشش بود خوب تو میگی بهش پیام میدادی و اون میگفت تو اهل رابطه نیستی؟
khahare_sepi مدیر استارتر عضویت: 1398/08/03 تعداد پست: 9979 خوب تو میگی بهش پیام میدادی و اون میگفت تو اهل رابطه نیستی؟ من گاهی پیام میدادم در حد سلام چطوری اینا..اون دلیل جداییش این بود که فکرامون شبیه هم نیس تو اهل س ک س نیستی!
مهرانه_پر_پرواز عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 5083 من گاهی پیام میدادم در حد سلام چطوری اینا..اون دلیل جداییش این بود که فکرامون شبیه هم نیس تو اهل س ک ... دقیقا منم هیمنو میگم دیگه...خوب این چه رابطه ای که اون میخواد به تو آسیب بزنه.ولش کن بذار بره پیکارش
khahare_sepi مدیر استارتر عضویت: 1398/08/03 تعداد پست: 9979 دقیقا منم هیمنو میگم دیگه...خوب این چه رابطه ای که اون میخواد به تو آسیب بزنه.ولش کن بذار بره پیکارش اینو قبلا میگفت ولی الان میگه رابطه دیگه برام مهم نیس ولی من دلم باهاش صاف نمیشه
مهرانه_پر_پرواز عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 5083 اینو قبلا میگفت ولی الان میگه رابطه دیگه برام مهم نیس ولی من دلم باهاش صاف نمیشه عزیز دلم تو جوون و خوشگلی و بازم میتونی کلی پارتنر خوب پیدا کنی.اصلا شوهر خوب و مناسب...دنیا با وجود یا بدون وجود این افرادم خیلی قشنگه
khahare_sepi مدیر استارتر عضویت: 1398/08/03 تعداد پست: 9979 عزیز دلم تو جوون و خوشگلی و بازم میتونی کلی پارتنر خوب پیدا کنی.اصلا شوهر خوب و مناسب...دنیا با وجود ... 🥺🥺مرسی ازت قشنگم خوشگلی از خودته🩷🩷توام فکر میکنی مناسب نیست؟
maaryaam___ عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 2875 بستگی به این داره که چطور پزشکی هستپزشک معمولی مثل همون کارمنده 🦕Dreaming of happier days to come
مهرانه_پر_پرواز عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 5083 🥺🥺مرسی ازت قشنگم خوشگلی از خودته🩷🩷توام فکر میکنی مناسب نیست؟ اصلا وابدا مناسب نیست...یه رابطه خوب رابطه ای که توش خواست طرفین باشه پر از شادی و نشاط باشه.لازم نباشه نقش بازی کنی یا استرس داشته باشی.
mhn99 عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 9645 بستگی به این داره که چطور پزشکی هستپزشک معمولی مثل همون کارمنده حقوق پزشک عمومی چقدره؟
khahare_sepi مدیر استارتر عضویت: 1398/08/03 تعداد پست: 9979 اصلا وابدا مناسب نیست...یه رابطه خوب رابطه ای که توش خواست طرفین باشه پر از شادی و نشاط باشه.لازم ن ... اره 🙁درست میگی💗منظورت از استرس برای چیه