2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونطوری نه ولی یکی اومده بود پسره رو زورکی اورده بودن 😂😂ما جوابمون منفی بود ولی اونا هم زنگ نززدن ...

😂😂 برامن قراره بیان همش ححس میکنم منو نمیپسندن زیادخوسگل نیستم خونمونم قشنگ نیس

اگه میشه برای ازدواجم بایک مردخوب دعاکنید💕💐

اره من یک خواستگار داشتم خیلی خوب صحبت کرد تعریف کرد لبخند زد ولی رفت پشت سرشم نگاه نکرد😂

دید همه چی زیادی بر وفق مراده ترسید 😂😂

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!! 

آره یبار

البته اگه زنگ میزدن منم اونو نپسندیده بودم ولی دیگه پیگیری نکردن

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

برای خودم پیش نیومده

ولی برای اطرافیان شده

و حتی پسری بود که داشت برام تعریف میکرد میگفت خانواده من بدون اطلاع من میرم جلسه معارفه میزارن منم دیگه تو عمل انجام شده قرار میگیرم میرم باهاشون ولی از همون اول که دختر رو میبینم حالم بهم میخوره نمیدونم چرا اینجوری هستم

اون انرژی که میخوام رو نمیگیریم از اون دختر

الان ازذواج کردی؟

نه مجردم همچنان😅

یه کیس دیگه هم بود بچه ته تغاری و بشدت وابسته به خانوادش بود گفت اولین شرطم نگهداری و زندگی با مادرمه منم گفت خیییییررررر

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

منم یه خاستگار داشتم خودم نظرم منفی بود ظاهرش بدلم نبود شرایطشم خیلی خوب نبود من خودم سطحی بالاتر بودم ولی دیگه زنگ نزدن البته ازم پرسید بخوای ادامه تحصیل بدی میری ازاد یا دولتی گفتم آزاد قیافش یه جوری شد شاید این علتش بوده