2777
2789
عنوان

درد شدید زیر شکم و بیبی چک مثبت

63 بازدید | 12 پست

سلام به همگی وقتتون بخیر . من همیشه پریودی هام دردناک و شدید بوده و البته با تاخیر زیاد. باید بیست و پنجم دی ( طبق ماه قبلش) پریود میشدم الان تقریبا میشه دو هفته عقب افتاده بیبی چک زدم دوبار مثبت شد. مشکل اینجاست که یه درد های شدید شکمی دارم که وحشتناکه. انقد دردش شدید میشه که برای چند دقیقه فقط جیغ میکشم بعدش بیحال میشم. چون کارمندم نمیتونم تو روزهای شنبه تا چهارشنبه برم آزمایشگاه. پنجشنبه هام تعطیله. تا ساعت دو هر روز سر کارم و مرخصی ندارم. نمیدونم چیکار کنم. حدود چهار ماه میشه ازدواج کردم و هیچ تجربه ای در این زمینه ندارم میشه راهنماییم کنید آیا با این علایم حامله ام؟ یا میتونه مشکل از چیز دیگه ای باشه

اینکه از درد از حال بری طبیعی نیست برو دکتر حتما دور از جون ممکنه کیست پاره شده باشه یا بارداری خارج رحمی باشه و خونریزی داخلی خدایی نکرده

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حتما باید بری

بحث سلامتی خودت اول مطرح هست حتما باید سونو هم بدی

درد اوایل بارداری هست ولی زمین گیر نمیکنه ممکن خارج از رحمی باشه یعنی هر بارداری این ریسکو داره

پس حتما برو آزمایشگاه کشیک هست عزیزم

عزیزم حتما باید بریبحث سلامتی خودت اول مطرح هست حتما باید سونو هم بدیدرد اوایل بارداری هست ولی زمین ...

ممنونم از راهنمایی تون. آزمایشگاه بیمارستان برم ؟ چون ما به شهر کوچک هستیم و مرکز بهداشت داره شهر کناری مونم مرکز بهداشت داره گفتن شنبه صبح بیاین. اومدم خونه انقد درد داشتم که فقط جیغ میکشیدم.

اینکه از درد از حال بری طبیعی نیست برو دکتر حتما دور از جون ممکنه کیست پاره شده باشه یا بارداری خارج ...

ممنونم از راهنمایی تون. اگر کیست باشه باز بیبی چک مثبت میشه ؟ احتمال خارج از رحم هم وجود داره تو همین نی نی سایت خوندم میگفتن دربارش. خدا بخیر بگذرونه

ممنونم از راهنمایی تون. آزمایشگاه بیمارستان برم ؟ چون ما به شهر کوچک هستیم و مرکز بهداشت داره شهر کن ...

آره عزیزم برو اورژانس بیمارستان حتما خیلی زود امیدوارم بهترین ها برای زندگیت رقم بخوره

ممنونم از راهنمایی تون. اگر کیست باشه باز بیبی چک مثبت میشه ؟ احتمال خارج از رحم هم وجود داره تو همی ...

کیست رحمی بله ممکنه ببین چک مثبت بشه ولی کیست تخمدان نه

حتما سونو و از رو بده

ممنونم از راهنمایی تون. اگر کیست باشه باز بیبی چک مثبت میشه ؟ احتمال خارج از رحم هم وجود داره تو همی ...

آره احتمالش هست حتما سریع تر برو دکتر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره احتمالش هست حتما سریع تر برو دکتر

ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم میگم من جوش زده صورتم دقیقا مثل پریودی رنگم خییییلیییی پریده این هم علائم همون کیست میتونه باشه ؟

کیست رحمی بله ممکنه ببین چک مثبت بشه ولی کیست تخمدان نهحتما سونو و از رو بده

عزیزم من جوش زدم رنگمم پریده دقیقا مثل همون وقتا که قرار بود پریود شم. اینم از علایم کیست هست؟

ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم میگم من جوش زده صورتم دقیقا مثل پریودی رنگم خییییلیییی پریده این هم علا ...

اره

1
5
10
15
20
25
30
35
40