2777
2789
عنوان

Niniyar

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 31 پست
میگفت من حاملم دیگه نمیام سایت شماها کم عقل و داغونید منم گفتم کم عقل و داغون کسیه ک تو این اوضاع بچ ...

کسی که تحمل یه نظر مخالف نداره چطور میخواد مادر خوبی بشه..

کد خدایی که گمان کرده خدای ده ماست،کدخدا نیست خدا نیست بلای ده ماست. حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن.

@niniyar

این سایت ی مسئول نداره یعنی؟

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگفت من حاملم دیگه نمیام سایت شماها کم عقل و داغونید منم گفتم کم عقل و داغون کسیه ک تو این اوضاع بچ ...

اون درست نگفته

شما هم درست نگفتید

"میدانستم زهر است، و چشیدم"|اگه رفتم توی تاپیکهای سیاسی و دوباره شروع کردم به متقاعد کردن این و اون نفرین آمون بر من🗣

کسی که تحمل یه نظر مخالف نداره چطور میخواد مادر خوبی بشه..

اختیار دهنشم نداره

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

اول اون حمله کرده دست ما هم رو ماشه بوده

اون چیز بدی نگفته.

یعنی چی که خب بچه نیار. به بقیه هیچ ارتباطی نداره که کی بچه میاره کی نه...

"میدانستم زهر است، و چشیدم"|اگه رفتم توی تاپیکهای سیاسی و دوباره شروع کردم به متقاعد کردن این و اون نفرین آمون بر من🗣

گفته شما بی عقلید چیز بدی نیس

گفتم که حرفش درست نبوده بالاتر گفتم

اما این که بارداری کسی گیر بدیم هم اشتباه محضه

چرا نمیفهمی میگم اول اون حمله کرده

به تو حمله کرده؟ تو رو تگ کرده؟

شاید تاپیک زده مثل جواب استارتر رو بهش گفتن تاپیک ترکیده و در جواب اون عده تاپیک زده

به تو حمله کرده؟ تو رو تگ کرده؟شاید تاپیک زده مثل جواب استارتر رو بهش گفتن تاپیک ترکیده و در جواب او ...

الانم داره تو تاپیکای این بنده خدا فحاشی میکنه

از یه قماشید جوابتو نمیدم تا صب ریپ بزن

الانم داره تو تاپیکای این بنده خدا فحاشی میکنه از یه قماشید جوابتو نمیدم تا صب ریپ بزن

باشه به سلامت