ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
مدلمون۸۵.چند میشه؟به چی گیر میدن؟کجا باید برم؟چقد کار داره؟
عزیزم اول میری کارت ماشین رو تحویل میگیره میشینی تو نوبت بعد صدات میزنن ماشین رو میبری داخل مرحله اول چراغ ترمزها و چیزای ظاهری رو چک میکنه مرحله بعد چرخ ماشین رو میندازن رو غلطک ترمز ها رو چک میکنن مرحله سوم از طریق اگزوز سلامت موتور و میزان دود ماشین چک میشه مرحله آخرم میری هزینه رو پرداخت میکنی کارت ماشین و برگه معاینه فنی رو تحویل میگیری