2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از شوهرم نپرسیدم ولی پیامکش اومد ۱۵۰۰ اینا بود

همین یه ماه پیش بود

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

پیامک چی؟۱۵۰۰هزینه معاینه س؟

شوهرم کارت کشیده بود پیامش اومد

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

خب شرایطش چیه؟همه ماشینا معاینه میشن؟به چی گیر میدن

دیگه کامل ماشین رو چک میکنن

چه ظاهر چه موتور و لاستیک و آلایندگی و سوخت و..

ک ی وقت ساییدگی پوسیدگی چیزی نداشته باشه قطعات.

مثلا شیشه شکسته باشه باید تعویض بشه..

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

مدلمون۸۵.چند میشه؟به چی گیر میدن؟کجا باید برم؟چقد کار داره؟

حدود 400

مرکز داره توی هر شهر

زیاد زمان بر نیست اگه شلوغ نباشه

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

دیگه کامل ماشین رو چک میکننچه ظاهر چه موتور و لاستیک و آلایندگی و سوخت و..ک ی وقت ساییدگی پوسیدگی چی ...

همه اینا رو داریم،حالا چکار کنیم؟بدبخت شدیم؟معاینه نمیکنن؟

مدلمون۸۵.چند میشه؟به چی گیر میدن؟کجا باید برم؟چقد کار داره؟

عزیزم اول میری کارت ماشین رو تحویل میگیره میشینی تو نوبت بعد صدات میزنن ماشین رو میبری داخل مرحله اول چراغ ترمزها و چیزای ظاهری رو چک میکنه مرحله بعد چرخ ماشین رو میندازن رو غلطک ترمز ها رو چک میکنن مرحله سوم از طریق اگزوز سلامت موتور و میزان دود ماشین چک میشه مرحله آخرم میری هزینه رو پرداخت میکنی کارت ماشین و برگه معاینه فنی رو تحویل میگیری