2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک اشتباه دخترای فرهنگیان

176 بازدید | 50 پست

به عنوان کسی که پدر و مادرم فرهنگی و خواهرم هم دانشگاه فرهنگیان رفته و شوهرش پزشکه دارم نظرم رو میگم...

من نمیدونم این نظرات منفی یعنی چی؟

اول اینکه دخترای درسخون و سخت کوش فرهنگیان میارند و خیلی سخته قبول شدن داخلش البته بعد از پزشکی و پیرا پزشکی.. هر کسی هم که قبول نمیشه میره رشته های مدیریت و وکالت و عیره میخونه که بعدا میشه وکیل و کارمند و ...که البته کارمند یک شرکت خصوصی بودن خیلی هم مزیت نیست.

دوم اینکه از لحاظ سختی کار شما مسافت کسانی که سال های اول مجبور هستن روستا برن و نصف حقوقشون کرایه راه میشه یا کلا معلمی از لحاظ روحی و روانی خیلی آدم قوی میخواد کارمند فوقش قرار هست با ۴ نفر سر وکله بزنه نه ۴۰ نفر همراه با پدر و مادر و خانواده هاشون

سوم اینکه اینقدر پزشکی پزشکی نکنید پزشکا فقط یه اسمی داره والا داماد ما که بهترین دانشگاه توی تهران هم درست خونده حقوقش الان ۱۰ میلیون توی بیمارستانه...والا توی تحصیلش هم خواهرم خیلی کمک خرجش بود. پزشکی مثل قبلا نیست اگر بدون پشتوانه باشی تا ۱۵ سال که بری تخصص و طرح بگذرونی خبری از پول و درامد بالا نیست.

خب میخواید یک شغل رو بالا ببرید چرا باقی شغلها رو میکوبید؟! اعم از کارمند و پزشک و وکیل و...

"هر کسی هم که قبول نمیشه میره رشته های مدیریت و وکالت و عیره میخونه که بعدا میشه وکیل و کارمند و ..."

حقوق خوندنش به همین راحتی نیست که شما فرمودید کع تهش بشه وکیل!

کاش نحوهٔ درست حمایت از یک شغل رو بلد بودید.

"میدانستم زهر است، و چشیدم"|تک تک کاربری هایی که توهین میکنند بهم رو یادم میمونه. اگه روم ریپلای زدید و جوابی هم نداشته باشم لایک میکنم اگه هم هیچ واکنشی نشون دادم بدون از همون قماشی😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پزشکی ماهی ۱۰ تومن؟چی زدی عزیزم؟طلا گرم ۲۳ بعد پزشکی ماهی ۱۰ تومن؟پرستار ۱۵ ۲۰ میگیره حتی معلم از ۱۰ ...

پرستار با تعرفه اش بالای ۳۰ میگیره.کجا ۱۵ ۲۰ تومن

بعد پزشک ۱۰ میگیره😐؟

خب میخواید یک شغل رو بالا ببرید چرا باقی شغلها رو میکوبید؟! اعم از کارمند و پزشک و وکیل و..."هر کسی ...

خودمم کارمند یک سازمان خوبم خالم هم وکیل هست اینقدر که خواهرم توی دبیرستان درس خوندن ماها نخوندیم

حالا که بحث کوبیدن رشته های کارمندی شد باید بگم که من خودم مهندسم ماهی ۲۱۰ درآمد دارم کارمند میتونه مهاجرت کنه اما یه معلم دولتی هرگز پس کارمند خصوصی که اختیارش با خودشه کجا بره اما یه معلم هرگز و براش تعیین تکلیف میکنن اینم مزایا کارمند شرکت با معلم دولت

بله کسی که تازخ از دانشگاه فارغ التحصیل شده و پزشک عمومی هست اینقدر میگیره وقتی نمیدونید یا توی اطرا ...

خب اون ک بالاخره میرن طرح و میگذرونن و مجبورن بیمارستان باشن

اما بعدش ک مطب میزنن یا تخصص میگیرن دیگه درآمد میره بالا

بله کسی که تازخ از دانشگاه فارغ التحصیل شده و پزشک عمومی هست اینقدر میگیره وقتی نمیدونید یا توی اطرا ...

آره اطرافیان ما مثل اطرافیان شما از پشت کوه اومدن اونایی که این اطلاعات رو به شما دادن ترسیده چشمشون بزنی🤣

حالا که بحث کوبیدن رشته های کارمندی شد باید بگم که من خودم مهندسم ماهی ۲۱۰ درآمد دارم کارمند میتونه ...

من کاری به این حرفا ندارم دارم میگم کسی کخ توی دبیرستان تلاش میکنه اول پزشکی و بعد فرهنگیان میره جالا اینکه سازمانشون ضعیفه رو کاری ندارم

ول کنید دیگه ملت تو عهد بوق موندن نمیان بیرون من اصلا ب این حرفا اهمیت نمیدم مهم خود ادمه ک با عشق و ...

عزیزم خب چرا همیشه معلم ها رو می کوبن اینقدر پزشکی پزشکی میکنند هیچی توش نیست