2777
2789
عنوان

رفته بودیم آزمایش ازدواج دختر پسرای دهه هشتاد و کم سن اومده بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 3880 بازدید | 219 پست
پدر مادر باید ادم باشن قبل از سن و سالشون ادم بودنشون مهمه و درست تربیت کردن بچهبچه بعدا نگاه میکنه ...

ببین اصلا قبول ندارم نه به کودک همسری رو .

زمان قدیم داشتیم ب زور دختر رو میدادن ب پسر .

الان دیگه زمونه دست خود جووناست . وقتی میان خاستگاری دختر میگه قبوله خانواده موضفن از پسره فقط مطمعن بشن .

کودک همسری و ... به ما اصلا مربوط نیس هرکی زندگی خودشو داره

به گمانم خاطراتی که آدمها برای هم به یادگار میگذارند، از همه چیز مهمتر است، وگرنه همه آمده اند که یک روز بروند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی همچین حرفی زده؟اگه زیر ۱۷ الی۱۸میگید ک موافقم ولی الان نگاه کنی آمار طلاق برا سنای بالا بیشتره . ...

سن قانونی رو سرچ کن عزیزم

چطور نمیتونی حساب باز کنی و پولتو مدیریت کنی اما میتونی زندگی اداره کنی؟

میتونی یه زندگی رو برونی اما بهت گواهینامه نمیدن و نمیتونی ماشین برونی

خب فقط خواستگار کردن چند سال دیگه عقد میکنن

همونم اشتباهه

اخه اون پسر۱۴ساله اون دختر۱٠ساله چی میفهم از این چیزا که اینارو وارد این راه پر پیچ وخم کردن اون دختر۱٠ساله الان باید عروسک بازی به جای نامزد بازی

درخواست ندین اقایون درخواست ندددیییننننن پسر نی نی سایتی کنسله چون جای خواهرمنه

بله اما تو سن زیر ۲۰ سال اکثرا خب پخته نیستن و شناخت کافی ندارن و شخصیتشون به ثبات کافی نرسیده مگه ...

عزیزم داریم ی دهه ۸۰که پخته تر از صدتا دهه ۷۰هس.

من دیدم که میگم .

من الان همه بم میگن خیلی بخته تر از خواهرمم که دهه ۷۰ همه قبولم دارن در حد مادرم

به گمانم خاطراتی که آدمها برای هم به یادگار میگذارند، از همه چیز مهمتر است، وگرنه همه آمده اند که یک روز بروند.

بله اما تو سن زیر ۲۰ سال اکثرا خب پخته نیستن و شناخت کافی ندارن و شخصیتشون به ثبات کافی نرسیده مگه ...

پختگی بستگی به آدمش داره دیگه من با این سن به پختگی ازدواج رسیدم وگرنه هیچ وقت ازدواج نمیکردم که باعث گرفتاری خودم یا طرف مقابل بشم

چی بگم خدا حواسش باشه همه انتخاب درست کنن

همونم اشتباههاخه اون پسر۱۴ساله اون دختر۱٠ساله چی میفهم از این چیزا که اینارو وارد این راه پر پیچ وخم ...

اره قبول دارم اینا دیگه خیلییییی بچه ان