2777
2789
عنوان

رفته بودیم آزمایش ازدواج دختر پسرای دهه هشتاد و کم سن اومده بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 3782 بازدید | 219 پست

خب وقتی بزرگترا پول و هزینه همه چیزشونو میدن خب ازدواجم میکنن چون به هزینشم فکر نمیکنن باباعه خونه میده پول تو جیبی بعد ازدواج میده کار میده دیگه غم

دختر پسرای بزرگتر خودشون باید همه چیشونو بسازن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم سنی نداری که انشالله به زودی با یه مورد خیلی خوب ازدواج میکنی

۹سال بایکی هستم

۳سال دوست بودیم نزدیک۶ساله نشون کرده هستم

درخواست ندین اقایون درخواست ندددیییننننن پسر نی نی سایتی کنسله چون جای خواهرمنه

حتما باید دکتر باشه؟اینجا میگن زیر سی نباید ازدواج کردمن ۲۴زایمان کردمشوهرمم نه بقاله نه چقال

وا خب سنت کم نبوده که

چرا خودتو قاطی کردی

بحث زیر سن قانونی بود

اون خانم بیست ساله هم الکی خودشو انداخت وسط

بیست ساله هم دیپلم گرفته حتمن، دوسالم پشت کنکور بوده بعد خب چکار کنه؟ شوهر کرده دیگه

اتفاقن سن پایین فقط زن بقال و چقال میشن، سن بالاترها به کم و کنار راضی نمیشنکدوم دکتری میاد دختر پون ...

عزیزم شما تحصیلات تون چیه ؟

چرا همچین حرفی میزنی چه زن چه مرد دنبال آدم با شخصیت و با شعور و خانواده دار میگردن

من سن پایین ازدواج کردم ولی همسرم حسابداره چقال و بغال هم نیست

ازدواج توی هر سنی یه هیچکس هیچ ارتباطی نداره به نظرم اونا که سن شون بالاس و ازدواج نکردن فشاری میشن فقط

اونا هم دارن ولی کمتر طبیعتا خب اونایی که سن بالاتر ازدواج میکنن با پسر سن بالاتر ازدواج میکنن پسر س ...

من با ی پسری دوست بودم ۲۰ سالش بود بقدری پسره کاری و فهمیده بود ماشین پدرشو خریده بود بهترین کارو داشت ۲۰۰ گرم طلا جمع کرده بود تا دراینده بفروشه باهاش عروسی بگیره و برای زنش طلا بخره

آدم داریم تا آدم بابا همه چی به عرضه اس

حداقل طرف ۲۴ سالش اینا هم باشه خوبه

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

اتفاقن سن پایین فقط زن بقال و چقال میشن، سن بالاترها به کم و کنار راضی نمیشنکدوم دکتری میاد دختر پون ...

اونیکه دکتر مهندس میخواد خودشم باید دکتر مهندس باشه

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

حتما باید دکتر باشه؟اینجا میگن زیر سی نباید ازدواج کردمن ۲۴زایمان کردمشوهرمم نه بقاله نه چقال

اینجا تا جایی که دیدیم میگن تو سن پایین باید ازدواج کرد 😄

نسخه نباید پیچید برای کسی

چون هرکس طبق خانواده و شرایط خودش تصمیم میگیره

اما در کل برای اکثریت بالای ۲۰ سال بهتره

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

من سن پایین ازدواج کردم چندسال عاشق و خوشحال عین شما بعدش جدا شدمالان هم بهتره نگم ازدواج مجدد کردم ...

من سنتی ازدواج کردم عزیزم عشق و عاشقی هم چشمم و کور نکرد که تصمیم اشتباهی بگیرم

خداروشکر تو سن کم خیلی بیشتر از سن م درک میکنم چشمم و باز کردم تا انتخاب خوبی داشته باشم

به هر حال خدا انشالله حواسش به زندگی همه مون باشه

عزیزم شما تحصیلات تون چیه ؟چرا همچین حرفی میزنی چه زن چه مرد دنبال آدم با شخصیت و با شعور و خانواده ...

من والا تحصیلاتم هرچیم باشه با ازدواج زیر سن قانونی به هر شکل و فرمی مخالفم

تا ابد مخالفم

اما بیست ساله که بچه نیست

دیپلم گرفته دوسالم تو خونه بوده دیگه میخواد چکار کنه جز ازدواج

ازدواج تو سن کم این حس رو داری همیشه که عمرت داره میره و بچگی نکردی درس نخونده ب جایی نرسید تو فقط آفریده شدی بشور و بساب کنی انگار فقط زنده ای زندگی نکردی بخصوص با کسی که طرز فکرش خیلی باهات فاصله داشته باشی