2777
2789
عنوان

رفته بودیم آزمایش ازدواج دختر پسرای دهه هشتاد و کم سن اومده بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 3780 بازدید | 219 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا تو فامیل ماهم دقیقا همینه ولی اونایی نه کار دارن نه پول بچه هم دارن

اره معمولا همینجوریه و جالبه

شاید دلیلش اینه کسی که همه چی داره با خودش فکر میکنه ازدواج کنم که چی😂دوس دختر میگیرم دیگه راحتتر و بی دردسر تر

اشباه نوشتم خوش اخلاق منظورمه

من بشخصه بی پولی نمیتونم تحمل کنم

اخلاق هم مهمه

نگفتی چه شهری هستی

نمیدانم چرامردم حرف زدن بادهان پُر رابدمیدانندولی حرف زدن بامغزخالی را نه!بقول این پسربچه استرالیاییه: می‌دونید اگه اونایی که از مهاجرین غیرقانونی حمایت می‌کنن رو با اونایی که به حیوانات ولگرد غذارسانی می‌کنن از ارتفاع پرت کنیم پایین کی برنده می‌شه؟آفرین، جامعه
من متولد ۸۳ و هنوز مجردم🗿الان چه حسی دارهایا هنوزم شوهرت عاشقانه دوستت داره چون از سن کم باهمید؟حس ...

😂😂

من و همسرم ازاون وقت هم بیشتر همودوست داریم .

نه واقعا حس خوبی دارم از بقیه همسن و سالامم عقب نیستم .

عزیزم همه مثل هم نیستن که ولی من واقعا خوشحالم ک از سن پایین ازدواج کردم

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست .....🫀❤️

ازدواج نسبت به قبل واقعا کمتر شده

اینو امار داره میگه و تعداد عروسی ها هم کم شده

و از طرفی طلاق هم بیشتر شده

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

دهه هستاد ۲۴ سالشونه هااا

بزرگترینشون ۲۴ سالشونه

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

متولدهشتاد الان ۲۴سالشه کوچیک نیس

هرچقدرم سن بره بالا کیس خوب کم میشه ، الان ازدواج میکنه فردا زنِ مردِ زن مُرده نشه!!!

ضمنا هرچی سن بره بالا ادم سخت گیر تر میشه

برا همینه دهه شصتیا مجردن هشتادیا متاهل

ما دهه هشتادیا همچین کوچولو نیستیم ها من چند ماه دیگه میشه ۲۳ سالم سه سالم هست ازدواج کردم 😐😂

خوب ۲۰ سال زود نیست واسه ازدواج؟

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
اینا همشون طلاق میگیرن چند سال دیگهدهه هشتاد آخه ازدواج

وااا مگه چشونه دهه هشتادیا الان متولد ۸۰

۲۴ سالشه

ازدواج دختر تو ۲۴ اوکیه دیگه

چه چیزایی میگید خدایی دیگه سن ازدواجو بالا نبرید ده سال دیگه هیچکس نمیتونه ی تیکه اساس و طلاهم بخره

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️