2777
2789
عنوان

چقدر بعضی استاد ها عقده ای هستند

110 بازدید | 12 پست

خب امتحان که مجازی شده بهشون برخورده چرا حضوری نیست دارن کلی سوال طرح می کنند استاد درس روانشناسی ما بچه ها رو دو گروه تقسیم کرده یک عده ساعت ۱۰ صبح امتحان میدن یک عده هم ساعت ۱۴ سوالات هم کاملا متفاوت که من ۱۴ امتحان دارم همین امروز ۲۰ تا سوال جواب ها هم مطمعنم طولانی هست تایم هم بشدت کم یکی از بچه ها ساعت ۱۰ صبح امتحان داشت سایت بسته شد نتوانست ارسال کنه به ما چه که امتحان ها آنلاین شده یه استاد دیگه یک سوال داده بود اصلا توضیح نداده بود سرکلاس هر کی که جواب داده رو ازش نمره کم کرده ۴ نمره چون گفته حتما با هوش مصنوعی جواب دادید من که توضیح ندادم دلم میخواد خفشون کنم فقط خیلی خیلی رو مخ هستند

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واا عجب کارایی میکنن!!! انگار تقصیر دانشجوعه مجازی شده

اصلا منطقی نیستند من یک امتحان ۲۰ شدم نمره این درس فقط اومده به خدا جرئت نکردم تو گروه بگم من ۲۰ شدم بس که همه شاکی هستند و زیر ۱۷ شدن

اون که سهله اومدن سوال های طرح کردن که اصلا تو جزوه نیست بعد اگه جواب بدی میگه از چت جی پی تی استفاوه کردی و میندازنت😐😐 خب آدم میگه شاید توکلاس گفته من حواسم پرت بوده نمیشه که بی جواب گذاشتش همه هم میدونن امتحانمجازی چی به چیه و چجوری جواب داده میشه دیگ این عقده ای بازیا چیه

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱 کچی کوردستان✌🏿

مخصوصا استاد زن عقده اییه با استا. های فلسفه منطق . و اندیشه

اندیشه اسلامی استادش خانم هست برای ماخیلی خیلی رو مخه

یکی از بچه ها ۱۷ شده بود دفاع مقدس که من ندارم این ترم ولی بهش زنگ زد که نمره من اشتباه شده تحقیق انجام دادم چرا ۲۰ نشدم استاد هم گفته بود الان میرم بهت ۷ می دم بعدا سریع قطع کرد دیگه هم جواب نداد

واسه ما توی یه کلاس بیست و خورده ای نفر رو از یه درس انداخته استاد فقط چهار نفر رو پاس کرده اونم چون ...

😐😐😐😐😐😐😐😐پناه بر خدا

اون که سهله اومدن سوال های طرح کردن که اصلا تو جزوه نیست بعد اگه جواب بدی میگه از چت جی پی تی استفاو ...

اره دقیقااااا منم گفتم یک سوال استاد داده بود بچه هایی که جواب داده بودن ۴ نمره ازشون کم کرد 😐پشمام ریخت بخدا تو این اوضاع واقعا بیکار هستند خیلی عقده ای هستند

من این ترم یه استاد به من نه هفتاده پنج صدم داد بهش گرفتم نمیشد ده بدی گفت من طبق عدالت نمره میام

🤣🤣🤣🤣وااایییی آخه بیست و پنج صدم چیه که نداده عدالت بخوره تو سرم ببخشید خندم گرفت

اره دقیقااااا منم گفتم یک سوال استاد داده بود بچه هایی که جواب داده بودن ۴ نمره ازشون کم کرد 😐پشمام ...

انگار تقصیر ماعه که سرما خالی کنن

خدانگذره ازشون

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱 کچی کوردستان✌🏿