2777
2789
عنوان

روز همو خراب نکنیم

128 بازدید | 13 پست

این نیني سایت جاي خيلي خوبیه براي تبادل نظر و گفتگو. جاي خالي کردنِ عقده و خشونت کلامي نیست. ما همه اینجا جمع شدیم تا همدیگه رو درک کنیم، نه اینکه همدیگه رو له کنیم. بعضیا انگار با کلي عقده از ۵۰۰۰ سال پیش اومدن تو سایت! فکر مي کنن هرکي عقایدشون رو نداشته باشه، باید با فحش و توهین و تحقیر تاپیکِ طرفو ب گ.لوله ببندن! ما تو عصر تکنولوژي زندگي مي کنیم. اینترنت همه چیز رو متحول کرده، از ارتباطات تا کسب دانش. دیگه وقتشه ک بعضي افکار پوسیده و خشکِ قرن گذشته رو هم کنار بذاریم و با زمانه حرکت کنیم. پیشرفت فقط تو موبایل و اینترنت نیست، باید ذهنمونم بروز بشه! اینترنت، مخصوصا اینجا، جاي همه جور آدمه. هرکسي یه ديدگاهي داره. میشه مخالف بود، اما با احترام. میشه بحث کرد، اما بدونِ فحش و توهین. میشه نظر داد، بدونِ تحمیل ب دیگران. اگه از چيزي خوشتون نمیاد، آروم توضیح بدید. اگه عقده دارید، روانشناس بهتر از کامنت هاي سایت مي تونه کمک کننده باشه! یادتون باشه پشت هر اکانت، یه انسان نشسته. با احساس، با روز بد، با مشکلات خودش...لایک و کامنتمون برای حرفاي خوب و محترمانه باشه، نه براي خشونت و لج بازي.

جامعه بیماراست اجتماعی بودن لزومی ندارد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا بحث نمیکنم و حتی ریپلای میزنن جواب نمیدم.

چون الان فقط یک موضوع تو سایت هست و یک عقیده وجود داره ولی یه عده که اتفاقا بدبختترینن به خاطر چندرغاز شرف و شعور رو کنار گذاشتن و مخالفش حرف میزنن. نه میشه از گروه اول خواست عقل و شعورشون رو کنار بذارن نه گروه دوم میفهمن گاهی از گشنگی مردن بهتر از زیست به هر قیمتیه. همین.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من اصلا بحث نمیکنم و حتی ریپلای میزنن جواب نمیدم.چون الان فقط یک موضوع تو سایت هست و یک عقیده وجود د ...

هیچکدوم منطق حرف زدن ندارن من خیلی دوس دارم با دونفر بشینم اینجا بخث منطقی و درست بکنم که ببینم من اشتباه میکنم یا ب اون ثابت کنم تو اشتباه میکنی ولی نیست

هیچکدوم منطق حرف زدن ندارن من خیلی دوس دارم با دونفر بشینم اینجا بخث منطقی و درست بکنم که ببینم من ا ...

بحث در مورد چی؟

منطق، شعور، شرف، اخلاق، تاریخ، ریاضیات، ادبیات فارسی، هرچیزی که اصولی پشتش باشه فقط و فقط یک چیز میگه. مثل اینه در مورد وجود خورشید بحث کنید.

کسی که هیچ منطقی رو قبول نداره چه حرفی داره جز اینکه عمدا یه مشت خزئبل رو تکرار کنه تا اعصاب مخاطب رو بهم بریزه و با هوچیگری ساکتش کنه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من اصلا بحث نمیکنم و حتی ریپلای میزنن جواب نمیدم.چون الان فقط یک موضوع تو سایت هست و یک عقیده وجود د ...

اونارو شستشوی مغزی دادن عزیزم هرچقدر توضیح بدی نمیفهمن.

من خیلی وقته بحث نمیکنم باهاشون

جامعه بیماراست اجتماعی بودن لزومی ندارد!