2777
2789
عنوان

دخترای سی ساله ی مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1695 بازدید | 135 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برعکس تو عزیزم، من اصلا از بچه خوشم نمیاد، همون شوهر و لذتاش برام مهمهچند سالته؟

۳۲ هستم نه من دلم پر میکشه واسه مادر شدن🥲

اما میدونم اونی که میخوام نمیشه دیگه...

شوهر و لذتاشو خوب اومدی😂😂😂

وا چ اشکالی داره خب

اون خوشش نیومد

چون اولش خیلی تلاش کرد، بعدش من توپو انداختم تو زمین اون و بهش گفتم من از شما بزرگترم، بعد اونم گفت باید زودتر میگفتی!

خب مشخصا خوشش نیومد

اینقدر آمار طلاق بالا رفته ...همه میخوان عروس بشن.بعد چند وقت هم طلاق میگیرنهر دوتا ازدواج یکیش به ط ...

تو تهران و شهرای حوالی این درصد به حدود هر ۱/۵ ازدواج از ۲ ازدواج که منجر به طلاق میشه رسیده

فاجعه به روایت اعداد

شبیه مه شده بودی!نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تو را دید! تنها میشد در تو گم شد که شدم...بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

به عقیده من ازدواج رزقه باید وقتش برسه تا بدن بهت

کی میخواد وقتش برسه

من خودم حس میکنم شوهرم هنوز لیاقتشو پیدا نکرده که خدا منو بهش بده🥹

وگرنه من خییییلی دختر خوبیم، هم خیلی خوشگل و با کلاسم، و خیلیم خاکی و هر از گاهی شوخ طبع و لوس و نازنازی

نشستی توخونه یه نون راحت میخوری میگردی کیف میکنی توخونه بابات. بخدا خوشی زده زیردلت که میگی شوهرمیخا ...

محتاجیم به دعا خواهر😅

دیگه زیادی خوش گذروندم، دلم یه کم مسئولیت هم میخواد🥲😅