2777
2789
عنوان

مادرم گفت هیچ اهمیتی بهت نمیدم

96 بازدید | 7 پست

گفتم معدم خیلی درد میکنه گفت وای چقدرم ک برام مهمه اونروز گفتم من مهاجرت کنم ناراخت میشی گفت وای نفس راحتم میکشم

واقعا نمیبخشمش هیچوقت فقد پسرشو دوسداره ازش متنفر دارم میشم

ز چهره توان دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون🕊️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به دل نگیر شاید ناراحت بوده شاید یاد نداره چجوری با بچه اش رفتار کنه وگرنه همه مادرا بچه هاشونو دوست ...

منم دیگ به درد اون اهمیتی نمیدم

به دل نگیر شاید ناراحت بوده شاید یاد نداره چجوری با بچه اش رفتار کنه وگرنه همه مادرا بچه هاشونو دوست ...

هر وقت باهاش حرف میزنم به نشنیدن خودشو میزنه باهاش جرف میزنی جوابتو نمیده

میخوام بابام رفتارشو ببینه فقد خیلی مظلوم بازی درمیاره جلوش

بعضی مامانا بلدنیستن ب دختراشون ابراز علاقه کنن.از نسل قبلشون یادنگرفتن

اصلا بلدنیستن درست حرف بزنن

شابدبخاطر قدیمی بودنشون..شاید تربیت نادرست..شایدعدم آگاهی

حالا تو ک آگاه و عاقل ونسل جدید تری و کلی ازفضای مجازی میتونی اطلاعات کسب کنی حتی بیاواین چرخه رو بشکن و خودت درستش کن

اگ الان حالش خوبه وعصبی نیس برو بهش بگومیخوام باهات جدی حرف بزنم.اول حرفموگوشکن بعدواقعی نظرتوبگو

.من دلم میشکنه اینجوری میگی..آخه من تورو دوس دارم خیلی..ولی وقتی به شوخی یاهرچیزی اینجوری نادیده م میگیری قلبم میشکنه.من ک بجز تومامان دیگ ای ندارم

اول بهش عشق وعلاقه تو بگو..بعدچیزی ک ناراحتی..بعد آخرش بازم یه چیز مثبت بگو

بهش میگن تکنیک ساندویچ(یعنی حرفتو لای دوتاجمله مثبت بذار و به طرف بگو)،اعصاب طرف آروم میشه و واقعیتومیگه

هر وقت باهاش حرف میزنم به نشنیدن خودشو میزنه باهاش جرف میزنی جوابتو نمیده میخوام بابام رفتارشو ببینه ...

شاید عمدی نیست شاید هم منظورش چیز دیگه ای هست ن ناراحت کردن تو

به دل نگیر شاید از هم سوءتفاهم های زیادی برداشت کردین و از هم دلخورین دوستانه باهم حرف بزنین و سعی کنین ناراحتی همو بپذیرین و از دل هم دربیارین

خودتو عذاب نده هیچ چیزی تو این دنیا ارزش نداره