2777
2789
عنوان

بابام بهم بی احترامی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم حق با پدرتونه

پول از زیر دم شیر درمیاد

آیفون برای کسایی خوبه که خودشون کار میکنن میخرن از پدرشون که یک عمره درحال کار کردنه توقع نمیکنن یا مناسب کسانیه که وضعیت مالی رو به بالایی دارن

شما اگه خیلی آیفون دوست داشتی میتونستی خودت کار کنی عزیزم من که پدرتونو تحت فشار بزارین تا جلوی شما شرمنده نشه

با این حال که خریدن خیلی زشته که شما میگی کاش پدرم فوت کنه خیلی خیلی زشته عزیزدلم سعی کن بیشتر از اینکه به این بحثهای کوچیک توجه کنی به خاطرات خوبتون با خانوادتون فکر کنی و ببینین اونا برای شما زحمت میکشن

من میدونم شما دختر بسیار عاقل و خوش قلبی هستید

لطف پدرتون هم میتونین جبران کنین❤️

من شبیه لبی ام که هیچوقت دیالوگ مورد علاقه اش رو ادا نکرد.من شبیه تمام نشدنهام..تنها انگیزه ام رقص جوهر روی انبوهی از کاغذهاست جوهر قلم من تکه ای از روحم است چه کسی به دنبال دیدن روح هاست؟!

خیلی بیشعوری

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

نه ۴۰۰ میلیون داشت ۲۰۰ داد

با همون ۴۰۰ میلیون میتونستن خیلی کارا کنن عزیزم

خیلی محبت بزرگی کردن تو این دور و زمونه خواسته بزرگتون رو برآورده کردن که جلوی کسی کم نیارین

واقعا خجالت اوره..نمیدونم چی باید بگم

من شبیه لبی ام که هیچوقت دیالوگ مورد علاقه اش رو ادا نکرد.من شبیه تمام نشدنهام..تنها انگیزه ام رقص جوهر روی انبوهی از کاغذهاست جوهر قلم من تکه ای از روحم است چه کسی به دنبال دیدن روح هاست؟!

حق داره کاملا

بابای من از تو بد تره و سر کوچک ترین چیز ها بهم فحش میده

چه پرتوقعیییی

یادت باشه هر کی معمار سرنوشت خودشه, پس برای چیزی که میخوای تلاش کن نه آرزو .🤍🕊️🍃✨🎻