2777
2789
عنوان

شرکت نفیس

118 بازدید | 11 پست

یکی از دوستام همش زنگ میزنه میگه بیا زیرمجموعه شو و فلان

منتها میبینه من علاقه ای نشون نمیدم باز کار خودشو میکنه همش پیام میده توضیح میده راجب کارش و اینا، منم یکم آدمی هستم که نمیخوام کسیو ناراحت کنم و یکم سخت میتونم نه بگم.

الان نمیدونم چی بگم دست از سرم برداره.

ملا نصرالدین هستم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جسارتا چه شرکتی هست؟

اگه سرمایه گذاری میخوای بکنید حتما تحقیق کنید.

درسته نه گفتن راحت نیست، ولی دیگه همیشه این عدم تمایل رو در لحن و گفتارتون حفظ کنید.

کانال ادبی «ابیات ناب» در ایتا | Abyate_naab@

یبار محکم بگو علاقه ای به این کارها ندارم و تحت هیچ شرایطی نمیخوام وارد این مجموعه ها بشم اگه بازم اصرار کرد جواب تلفنش رو نده

لطفا یبار دیگه باتفکر عمیق اینارو برید مطالعه کنید ویژگیهای یزید ،معاویه و بزغاله ها ، قضیه ی ابوموسی اشعری و تغییر سرنوشت جنگ و سرنوشت عده ی زیادی از مردم ...بنطرتون این داستانها آشنا نیست !یه عده ای وایسادن کنار کسایی که قرآنو مساجد آدمها..رو سوزوندن؛ وایسادن کنار متهمان اصلی اپستین و کودک کشی وجالبه دم از امام حسین و قیامش میزنن

بگو من حوصله بازاریابی و زنگ زدن به این و اون رو ندارم

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

دوست خودم داخل این مدل شرکت ها هست کلی بهم گف ک زیرمجموعه شم نمیدونم مثل اونه یا ن

اما محصولات میفروختن زنگ میزدن و فلان

منم گفتم خانوادم راضی نیستن

البته اصلا به خانواده نگفته بودم

فکر کنم زیرمجموعه پیدا میکنن تا درآمد خودشون بره بالاتر

بنظرم هیچی توش نیس وقتت رو کارای مهم تر بزاری زود تر به درآمد میرسی تا اینا

🪴🌱همه بهانه ها دروغ‌اند هر که بخواهد می‌تواند…

جواب نده. وقتی مرز گذاری میکنی نمیفهمه، جواب نده. وقتی برای تبلیغات پیام و تماس دریافت میکنی، چکار میکنی؟ همینکار را بکن. نهایتش دیدیش چیزی پرسید میگی ببخشید سرم شلوغه و با یه لبخند گودبای بگو و با عجله برو.

منم یکی آشنا ها گیر داده بود آنقدر پیله کرد مجبور شدم بلاک کنم اینا تعلیم میدن واسه این کار به هیچ وجه قبول نکن محصولاتشم همش چرتو پرته خودتو بدبخت نکنیااااااا

تازه بعدش برای زیر مجموعه باید ۵ میلیون بدی خودت محصولات بخری استفاده کنی چون خودش سود میبره با کد اون میای فقط میخوادت واسه پووول