2777
2789

حتما خونه، ببین عروسی درسته مهمه و خاطره میشه ولی تو یه عمر میخوای توی خونت زندگی کنی، اجاره نشینی واقعا سخته، هی باید سر سال اثاث جمع کنی. عروسی هرچقدر خوب آخرش حرف درمیارن اینش کم بود، اونش زیاد. ولی خونه واسه خودتون میمونه

من میخواستم عروسی بگیرم

و ی خونه مسکن مهر

ولی خب ی اپارتمان نقلی توی مرکز شهر گیرمون اومد

پول عروسی هم گذاشتیم روش

خونه مرکز شهر گرفتیم

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم عروسی نگرفتم و رفتیم خونمون فقط آتلیه رفتم و لباس گرفتم و اینا . خونه هم گرفتیم در کل راضیم ولی بعضی وقتا فیلم عروسی دیگران رو میبینم بغضی میشم. اگه دوس دارید بعدا حسرت نخورید عروسی رو بگیرید خونه رو بعدا هم میتونی بگیری ولی عروسی رو نه

شما رو نمیدونم ولی شهر ما با پول عروسی نمیشه خونه خرید شهرما تو عروسی هم کادوهایی که جمع میشه بیشتر ...

اینجا زیاد کادو نمیدن و اینکه منم باید طلاهامو بفروشم تا بتونیم بخریم

عروسی بگیر واسه خودت ارزش قائل شو وگرنه همیشه حسرتش به دلت میمونه. خونه فقط درصورتی خوبه که نصفشو بز ...

اگه شوهرش ادم خوبی باشه مثلا به اسم اون باشه چی میشه مهم اینه به کام اسی باشه ارزش ادما به گرفتن نگرفتن عروسیه مگه بره مستاجری بدبخت بشه اون خاطرات عروسی میشه مایه عذابش اگه خونه داشته باشه باشوهرشم خوشبخت بشه هرلحظه براش عروسیه

تو این گرونی دلار 150 تومنی و طلای 19 ملیونی سکه 180 ملیونی این سوال خیلی. خنده داره مشخصه خونه بهتره عزوسی بگیری کجای اینده ات رو میخاد تضمین کنه؟. عروسی میخای چیکار آخر هم. پشت سرت حرف در میارن.. هم شام عروسی میخورن هم میرن مسخره میکنن. . الان تو این گرونی پولدار هاش هم ریسک نمیکنن زن بگیرن چه برسه عروسی. خونه رو قبول کن . دختر خاله من با اینکه وضع باباش خپب بود عروسی مجلل نگرفت بریز بپاش کنه بحاش خصوصی کل مهمونای درجه یک خاله دایی داماد عروس بزور 40 نفر مبشد تو یه محضر عقد. که تاریخ عقدشون بود وقت تعیین کردن صندلی میز بود خصوصی مال خود محضر بود. یعنی هوش و داماد. لباس عروسی بهترین آرایشگاه برو عروسی خوشگل شد بعد با فیلمبردار. هم که از قبل هماهنگ کرده بودن برای گرفتن کلیپ یادگاری دونفری همراه با اکیپ فیلمبرداری رفتن یه باغ مجلل. که به غیر از اونا چند تا عروسی داماد دیگه هم تو باغ بود همینجا رو کرده بودن بود مثل اینا . کلی عکسهای فیلم های خوشگل مجلل گرفتن. از همون جا مستقیم. با فیلمبردار رفتن محضر همون سی نفر که اونجا بودن درجه یک ها منتظرتون بودن. نگم برات چقدر جواهرات طلا های گرم بالا کادو گرفت از داماد خودش معمولی . خانواده پسره و خود داماد مولتی ملیاردر میتونم راحت بگم. الان نزدیک 70 ملیارد طلا داره. خیلی دختر عاقلی بود منم همینکار رو میکنم