توتفرنگی1111 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 33 عنوان سفیدی پوست 113 بازدید | 8 پست دوستان واقعا خسته شدم دیگه گیج شدم یکی میگه این کاذو کن سفید شییکی یچی دیگه میگه تروخدا راهنمایی کنید من پوستم سیاه نیست گندمیه دلم میخاد سفید شمراهنمایی کنید اگر کسی میدونه گیج شدم نمیخام پولم هدر بره دانشجوام 🫠🫠🫠🫠 دیروز | 12:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فقط_الله_کافیست عضویت: 1404/01/25 تعداد پست: 5771 امکان پذیر نیست اصلا منکه نشنیدممگر با قرص های خطرناک بخوای انجام بدی ۱۴۰۴/۷/۲۵
hania_moon عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 3094 گندمی قشنگه که 𝘴𝘵𝘢𝘺 𝘢𝘴 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘪𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘺 𝘴𝘢𝘺 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘰𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨
zahra_alz عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 2521 اصلاااا امکان نداره بتونی رنگدونه های پوستتو تغییر بدیامپول گلوتاتیون هست ک اونم اورجینالش تو ایران نیس
roghayehhhhhho عضویت: 1404/07/27 تعداد پست: 80 واس پوست صورت هیدروکینون اما طرز استفاده داره رتجبش تحقیق کن سر خود نزن مراقب خودت باشبعدشم ضد افتاب و همیشه رو خودت خالی کن
light_2003 عضویت: 1404/10/16 تعداد پست: 697 من هر چی استفاده میکنم تیره تر میشه پوستم تا حالا چیزی استفاده نکردم که بگم واو چه روشن شده بهتره از دکتر پوست بپرسی چون اینجوری درصد ریسک میاد پایین
کارآگاه_پوآرو عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 666 به نظرم بهتره استایل و رنگ هایی که باعث میشن پوستت روشن تر دیده بشه رو بشناسی و استفاده کنی وگرنه رنگ پوستت که خب خودتم میدونی تغییر نمی کنه که
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 9500 راهش ک هست ولی اینجا بدون سواد و آگاهی فقط میگن ضرر داره فلان داره ی مکمل روشن کننده باکیفیت اگ انتخاب کنی جواب میده ☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
thalorin عضویت: 1404/11/01 تعداد پست: 74 رنگ پوست ادم یه چیز ژنتیکیه که با هیچ چیز به صورت دائمی رنگش عوض نمیشه یا اثرش محدود و تدریجیه صرفا میشه با مصرف یه سری محصولات تیرگی ناشی از افتاب سوختگی رو کم کرد و شفافیت پوست رو بالا برد