2777
2789
عنوان

درسی که من از کنکور گرفتم

90 بازدید | 6 پست

مشاورم بهم گفته بود که وقتی تست میزنی اگه درست بود ازش رد شو ولی اگه اشتباه بود دوباره دور بعد برگرد سوال و حل کن اگه بازم اشتباه کردی واسه بار دوم هم باید برگردی حلش کنی تاجایی که یادش بگیری ووووو این روش عجیب بهم کمک میکنه تا ترازم بره بالا

فهمیدم که آدم نباید از اشتباهاتش از خصلت بد یا رفتاری که ممکنه موجب ضعفش باشه فرار کنه باید اونا رو بشناسه و سعی کنه که حلشون کنه

جدی رو تراز تاثیر داره؟ بعد یه سوال

من ازمون که میزنم انلاین، خیلییی استرس میگیرم

گند میزنم درصدم میشه ۳۰

همونو دوباره تو تایم میزنم، ولی پاسخنامه رو نگاه نمیکنم

میزنم ۷۰

چرا؟ دیوونه شدم دیگه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی رو تراز تاثیر داره؟ بعد یه سوالمن ازمون که میزنم انلاین، خیلییی استرس میگیرمگند میزنم درصدم میشه ...

بله واقعا رو تراز خیلی تاثیر داره همیشه سوالات اشتباهات و علامت بزن بعدش برگرد دوباره حلشون کن

تست زمان دار میزنی ؟

مرسی از اینکه گفتیزمان دار نه🥲 دلیلش اینه واقعا؟

احتمالا به خاطر همین باشه . بار اول که یه مبحثی رو میخونی نیازی نیست تست زمان دار بزنی هر چقدر دوست داری برای حل تست ها زمان بزار ولی واسه مرور باید تایم بگیری بعدش هم اولویت بندی کنی سوالات آسون تر و زودتر حل کنی و ...