silfira مدیر عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 1037 عنوان بچه داداشم دزده | مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 65 پست هروقت نیاد خونمون یچیزی میذاره زیر کاپشنش میره هم خودش عقده ای هم باباش ولی عزیز کرده مامانمنمن بگم باور نمیکننتازه باورم کنن اخر عزیز کرده اونا هستنپسره ۱۲ سالشه انقد تخس و پررو نمیشه کاریش کنی امروز | 12:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__mahgoll عضویت: 1404/01/18 تعداد پست: 937 همه باهاش خوبن انقد وقیح شده دارم میگم پسر پرستن همین خواهر بدبختشو انقد تیکه میندازن با لینکه بچه خ ... میگم هوای خواهر طفلی اش رو داشته باش با پسره کاری ندارم
silfira مدیر استارتر عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 1037 میگم هوای خواهر طفلی اش رو داشته باش با پسره کاری ندارم اها اره با اون خوبم میرم خونشون درساشو باهاش کار میکنمیبار اینا انقد اذیتش کرده بودن رفته بود یگوشه بغض کرده بود اینا نفهمنرفتم باهاش صحبت کردم با شوخی یکاری کردم یادش بره
__mahgoll عضویت: 1404/01/18 تعداد پست: 937 اها اره با اون خوبم میرم خونشون درساشو باهاش کار میکنمیبار اینا انقد اذیتش کرده بودن رفته بود یگوشه ... افرین عزیزم خوبه تو رو داره
silfira مدیر استارتر عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 1037 افرین عزیزم خوبه تو رو داره کاش یکی همینطوری بود تو این خانواده برا من انقد درد عصبی نمیگرفتمتو جوونی پیر شم
__mahgoll عضویت: 1404/01/18 تعداد پست: 937 کاش یکی همینطوری بود تو این خانواده برا من انقد درد عصبی نمیگرفتمتو جوونی پیر شم عزیزم حتما خیلی اذیت شدی برات دعا میکنم خدا هواتو داشته باشه
بهارخانووم84 عضویت: 1404/04/07 تعداد پست: 1069 😂😂پسر من میدزدید برای عمه مجردش میبرد گوشواره هامو نمیدونم لیوانهامو الان جدا شدم پسرمو پیش عمه ش الهییی 😍😂 خدا حفظش کنه تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍