2777
2789
عنوان

بچه داداشم دزده

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 65 پست
برادرزاده ی منم چند تا از لوازم ارایشیمو برداشته بود داده بود مامانش من فهمیدم خودمو زدم اون راه زند ...

😂😂پسر من میدزدید برای عمه مجردش میبرد گوشواره هامو

نمیدونم لیوانهامو

الان جدا شدم پسرمو پیش عمه ش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزن تو گوشش

😐

حتما

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

😂😂پسر من میدزدید برای عمه مجردش میبرد گوشواره هامو نمیدونم لیوانهامو الان جدا شدم پسرمو پیش عمه ش

پسرت پیش پدرشه؟

مث منی پس

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

منظورت از خونه بابات دزدی میکنه اگه ک میکنه نوش جونش شما هم اگه خونه پدری تا میتونی ازشون بکن

تخم مرغ دزد شتر دزدم میشه ما هم تو فامیلمون داشتیم که اول از جیب مادر بزرگش شروع کرد

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …

به نظرم اگه از وسایل تو بر میداره توام رفتی خونشون به بزرگترها بگو میخوام بهاش شوخی کنم بعد برو یکی از وسایلشو بزن زیر کاپشنت تا نزده زیر گریه پسش نده بهش

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …