2777
2789
عنوان

اگه لیزر کردین بیاین لطفا

155 بازدید | 30 پست

سلام عزیزان بین جلسات لیزر اگه اون تیکه هایی که موهاش ریخته هنوز در نیومده باشه ،جلسه بعدی رو میشه رفت؟یا صبر میکردین موهاتون کامل دراد و شیو کنید برید؟چند روز یکبار میرفتید

نباید دربیادکه یه قسمتاییش کلا دیگه درنمیادجاهایی که اومده روشیومیکنی ومیری هردفعه عمق ریزش هابیشترمیشه وحجمش کمتر

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب هر جلسه که میرید لیزر، یه موهایی از بین میرن که دیگه ممکنه هیچوقت درنیان. بله باید هر ماه مرتب برید. اپراتور به من گفته بود به مدت ۸ ماه، هر ماه باید بیای. بعدشم که دیگه میفتید تو دوره شارژ

نباید دربیادکه یه قسمتاییش کلا دیگه درنمیادجاهایی که اومده روشیومیکنی ومیری هردفعه عمق ریزش هابیشترم ...

آخه من دو جلسه رفتم

الان ریشه همشون زیر پوستم مشخصه که میخوان دران.ولی شاید طول بکشه تا دراد مثلا بشه ۴۵/۵۰ روز

ولی اپراتورم گفته سی روز گذشته برم

آخه من دو جلسه رفتم الان ریشه همشون زیر پوستم مشخصه که میخوان دران.ولی شاید طول بکشه تا دراد مثلا بش ...

باید کیسه بکشی تازیرپوستی نشن تایکی دوروز بعد جلسه لیزرتم حمام نکنی زیرپوستی شن موها

توی تایم تعیین شده برو اونقد طول بکشه انگاری دفعه اولته باربعدی که بری تاوقتی توشارژ نری نمیتونی بازه هاش رودستکاری کنی

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم