بقرآن من نمیفهمم اینا خجالت نمیکشن از این درخواستا میکنن؟ یکی واقعا نیست بهشون بگه تو که پول نداری چرا بچه دار میشی از واجباته یا چی؟ زنگ زده پررو پررو میگه زنم نمیره بیمارستان دولتی میگه خوب نیست بیمارستان خصوصی هم برای سزارین اختیاری ۸۵ میلیون میخواد چون گفتن میتونه طبیعی دنیا بیاره ولی میترسه
منم گفتم به زن داداشت بگو ماها آدم نبودیم که طبیعی دنیا آوردیم ؟ میترسید حامله نمیشد به من چه مربوطه که خرج بیمارستان این و اونو بدم طرف به جیبش نگاه کنه بعد اقدام کنه ، به شوهرم گفتم بفهمم پول دادی من از همین در میرم بیرون دیگه پشت گوشتو دیدی منم دیدی بچتو میندازم روت میرم درخواست طلاق میدم من نمیتونم گرسنگی بکشم با بدبختی پول جمع کنم پس انداز جمع کنم تو ببری به داداشت بدی اونم ۵ تومن ۵ تومن بهت برگردونه تازه اگه برگردونه ، بعد جالب اینجاست همین جاریم اوایل به شوهرم زنگ میزد به یه بهونه ای میگفت منو تو خیابون دیده و میخواست بین من و شوهرم دعوا بندازه منم گفتم خانم لطفاً دیگه به ما زنگ نزن من اهل حاشیه نیستم من ده ساله تو این خانواده هستم جیکم درنیومده تو تازه یه ساله اومدی میخوای همه رو به جون هم بندازی و بلاکش کردم الان ۵ ساله بلاکه بازم با این حال انتظار داره بهش پول بدم
خانم دوس نداره بره بیمارستان دولتی باید بره خصوصی