2777
2789
عنوان

چقدر حسودین نسبت ب معلما

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 98 پست
این درست اصن ولی قرار نیست بیان بگن مگ معلم چیهدانشگاه فرهنگیان قبولیش خیلیییی سخته اینا تو خوابم نم ...

عزیزم اونا بخاطر همین میگن دیگه...میگن قبولی ش سخته زحمت زیادی داره به حقوقش نمیارزه...منظور شون این هس حقوقه، کمه فک کنم

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕
😐😐😐یعنی معلم میشن که خاستگاری گیر شون بیا شوهر کنن؟؟پس اینجور هنر زنی که قرمه سبزی میپزه بیشتره د ...

عزیزم من خوب نوشتم منظورمو شما خودتو زدی ب نفهمی وکج فهمی اره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خب تو نوشتی که اونا هنر شون شوهر کردنه، و قرمه سبزی پختن....بعدش گفتی اره معلم میشیم خاستگار زیاد گیر مون میاد...ینی زحمت میکشین که دوباره قرمه سبزی بپزین

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

بابا مردم واسه همدیگه خیر نمیخوان منم قبلا نمیدونستم فکر میکردم خوبه نگاه کردم دیدم ۱۵ تومن به چه درد میخوره

آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی

منم دقیقا رفتم دیدم اونایی که خانه دارن حسابی به قشر فرهنگیان توهین کردن

بخدا خودشون تو بهترین حالت تو دبیرستان عاشق یه علاف شدن ریدن تو زندگیشون حالا به یه دختر تحصیل کرده شاغل هیت میدن حسودا

خوب ننوشتی حتی معلما هم ناراحت شدن ارزش شغلت اگه آنقدر بالاس از نظرت با این بحث خواستگار خرابش نکن بگو شغل شریفیه زحمت داره سواد بالا و جایگاه اجتماعی خوبی داره

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

از معلما بکشین بیرون😐😑

دختر شیرازی جونم دختر شیرازیدرمیان شلوغی دنیا،آرزوهات رو فراموش نکن🌸 یه جوری هیچکس به دلم نمیشینه ک انگار تو هنوز دوسم داری:)🖤تا ابد ازت متنفرم هم از تو هم از اون...

دقیقا من معلم نیستما ولی خیلی وقتا دیدم به همون حقوق ثابت حسودی میکنن

خدایی دیگه ۱۴ تومن چه حسودی داره؟

من خودم ماما هستم.ولی بعضی معلما دیگه جالبه ،تصوراتشون از خودشون ماورایی هست.یه چی میگی به خودشون بیان،فکر میکنن حسادته!

نه خب تو نوشتی که اونا هنر شون شوهر کردنه، و قرمه سبزی پختن....بعدش گفتی اره معلم میشیم خاستگار زیاد ...

نه عزیزم اونا گفتن مگ کی معلمو میگیره گفتم گفتم شما نگران نباش خیلیا هستن

خدایی دیگه ۱۴ تومن چه حسودی داره؟من خودم ماما هستم.ولی بعضی معلما دیگه جالبه ،تصوراتشون از خودشون ما ...

نه بابا گلم خیلیا هستن هیچی نیستن برا هزار تومانم حسرت میخورن

میزارم قبلنو کنار،میسازم قعله رو شنای ساحلو میسپارم قلبمو به آب🌊🦋

خدایی دیگه ۱۴ تومن چه حسودی داره؟من خودم ماما هستم.ولی بعضی معلما دیگه جالبه ،تصوراتشون از خودشون ما ...

اتفاقا دقیقا ماما ها چشم دیدن معلما رو ندارن خودتم خوب میدونی برا چی