2777
2789
عنوان

به شما مثلا بگن هم🔺جنسگرا چیکارمیکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 10295 بازدید | 640 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیین ازمن سواستفاده شده، طرفم رفته خودشو جای من زده عکسای ناجورمو فرستاده به اون اینم اولای سال*فکرد ...

حقیقتش حتی اگر کاری کرده باشی هم یه همچین آدمی حق نداره اذیتت کنه

پس حتما با خانواده ات در میون بزار تا اگر لازم دیدن از طریق مدرسه یا دادگاه و اینا پیگیری کنن.

بیین ازمن سواستفاده شده، طرفم رفته خودشو جای من زده عکسای ناجورمو فرستاده به اوناینم اولای سال*فکرده ...

این بابا میخواد تهدید کنه که تو بترسی حرفی نزنی چون وگرنه خودش چوب میره تو استینش برو به مامان بابات بگو شاید دعوات کنن ولی بهتر از اینه که جنگ روانی تو مدرسه برات ایجاد بشه بهشون بگو یکی داره تو مدرسه تهدیدم میکنه

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

خودت بگی بهتره تا اونا بگن اینجوری متهم نمیشی

خود مدیر معاون فکرده بودن رفتم به همکلاسیام عکس ناجور فرستادم

مدیر روکرد گفت پاشدی عکس ناجور فرستادی واسه همکلاسیت کلاسو گذاشتی روهوا اذیت کردی

مدیر گفت باید مامانت بدونه زنگ میزنم

گفتم زنگ نزنین..

گفت من نمیتونم خودمون میریم زیرسوال واسه شما دوتا اتفاقی بیوفته بعدا مامانت میگه مدرسه بی مسئولیتی کرده

به معاونه گفتم جریان چیه ازم سواستفاده شده

معاونه بهم گفت خودت برو به مامانت بگو چیشده باید خبرداشته باشه

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

همین دوستای آدمن که به آدم ضربه میزنناصلا هول نکن عزیزم از خودت دفاع کن.

اصن یازدهمیا همچین بهم نگاه میکردن..پچ پچ میکردن دیگه واقعن نمیدونم چیکارکنم تنها

حساب کن 10نفر بودن خب درمقابل ینفر چیجوری بشه

خود مدیر معاون فکرده بودن رفتم به همکلاسیام عکس ناجور فرستادممدیر روکرد گفت پاشدی عکس ناجور فرستادی ...

تنها راهش اینه به مامانت بگو باید بگی حتی اگر سخت باشه

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

حقیقتش حتی اگر کاری کرده باشی هم یه همچین آدمی حق نداره اذیتت کنه پس حتما با خانواده ات در میون بزار ...

دادگاه چیه وای

نمیدونم اصلا تنهام خیلی ناراحتم از دیروز

اصلا بگو مگه همجنسگراها مادرتو .... پولشو ندادن؟

خفه اشون کن جا ناراحتی

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الا یا ایها الساقی ادر کاسا وناولها ... تیکر کنکورمه

این بابا میخواد تهدید کنه که تو بترسی حرفی نزنی چون وگرنه خودش چوب میره تو استینش برو به مامان بابات ...

خود مدیر معاون فکرده بودن رفتم به همکلاسیام عکس ناجور فرستادم

مدیر روکرد گفت پاشدی عکس ناجور فرستادی واسه همکلاسیت کلاسو گذاشتی روهوا اذیت کردی

مدیر گفت باید مامانت بدونه زنگ میزنم

گفتم زنگ نزنین..

گفت من نمیتونم خودمون میریم زیرسوال واسه شما دوتا اتفاقی بیوفته بعدا مامانت میگه مدرسه بی مسئولیتی کرده

به معاونه گفتم جریان چیه ازم سواستفاده شده

معاونه بهم گفت خودت برو به مامانت بگو چیشده باید خبرداشته باشه

اصن یازدهمیا همچین بهم نگاه میکردن..پچ پچ میکردن دیگه واقعن نمیدونم چیکارکنم تنهاحساب کن 10نفر بودن ...

اصلا اهمیت نده

خداشاهده منو انقدر اذیت میکردن با اینکه هیچکارشون نکردم فقط درس خون بودم برای همین خیلی اذیت میکردن.

اصلا اهمیت نده اگه دیدی خیلی داره شرایط بدتر میشه برو به ناظم بگو و همشو تکذیب کن .

از خودت دفاع کن و اصلا نترس

جامعه بیماراست اجتماعی بودن لزومی ندارد!