2777
2789

بچه ها به راه حل بگید کینه اش از دلم بره

نمی دونم چیکار کنم

بدم میاد از اینکه براش ابزار باشم گفت میرم دادگاه عدم تمکین می زنم منم مجبور شدم باهاش راه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ابزاری شوهره قانونیته نه دوست پسر که ابزار باشی

چه طرز فکریه داری

خیر دوست پسر ابزار نیس شوهر ابزاره وقتی خودت رضایت نداری!!!! وقتی با یکی دعوات شده وظیفته باهاش رابطه جنسی داشته باشی؟ فرقش با تجاوز چیه چرا فک کردی تجاوز فقط واسه دوس پسره

چه طرز فکریه داریخیر دوست پسر ابزار نیس شوهر ابزاره وقتی خودت رضایت نداری!!!! وقتی با یکی دعوات شده ...

وقتی یکی تعهد میده شوهرت میشه خیلی فرق هست با یکی مثل دوست پسر که از زیر مسئولیت در رفته و دنبال رابطه س فقط نه کل زندگی

وقتی یکی تعهد میده شوهرت میشه خیلی فرق هست با یکی مثل دوست پسر که از زیر مسئولیت در رفته و دنبال راب ...

شوهرته که شوهرت باشه!!! رابطه جنسی زوری اسمش تجاوزه قبل ازدواجو بعد ازدواج فرق نداره

وقتی مرد میگ میرم شکایت میکنم که باهام رابطه نداری ینی زنو فقط واسه رابطه جنسی میخواد و واسه تمیز کردنه خونه اش همین. اینکه تو حالتبده یا خوب واسش مهم نیس فقط میخاد هوسش رفع شه وقتی میگ میرم درخواست عدم تمکین میدم ینی زن واسش فقط یه ابزار جنسیه

وقتی یکی تعهد میده شوهرت میشه خیلی فرق هست با یکی مثل دوست پسر که از زیر مسئولیت در رفته و دنبال راب ...

اینهمه زن هرروز میان اینجا میگن شوهرم خیانت کرد شوهرم کتکم زد فلان. الان شوهری ک خیانت میکنه کتک میزنه متعهدهههه ولی رونالدو که دوس دخترش اونهمههه خوشبخته و همه چی به دوس دخترش داده داره از زیر مسئولیت در میره اره؟ عجببب

یعنی شما رونالدو که یه چهره معروف و شناخته شده جهانیه رو با پسرهای سواستفاده گر الان جامعه که هیچ پول و.. ندارند و هدفشون از ارتباط با یه دختر فقط و فقط رابطه س نه زندگی و داشتن آینده و فرزند ؟

آیا این شخص رو با اینها یکی میبینید و دارید دوست پسر گرفتن رو ترویج میدید

که فردا همه شوهراشونو ولی کنن بیان خیابون دوست پسر پیدا کنن به بدتر از این شرایط گرفتار بشن

بشن بازیچه این پسر التماس کنن که بیا ازدواج کنیم پسر فرار کنه

التماس اون دوست پسر که اون یکی هم ۱۰ سال بگه بشین به پام بعد فرار و..

یعنی شما جنس مردها و نمیشناسید که همیشه از زیر مسئولیت و ازدواج فرار میکنن و با دوست پسر مقایسه میکنید؟؟!!!

درسته رابطه ج نسی به زور حتی با شوهر درست نیست و این خانم و همسرش باید به تفاهم و صلح برسن و بعد ارتباط داشته باشن

ولی اینکه جایگاه شوهرو به دوست پسر تقلیل بدید واقعا این ترویج بی بندوباریه

با ازدواج مرد ضرر نمیکنه این دختره ک ضرر میکنه و شوهر ازش حق و حقوق قانونیشو میگیرن حق طلاق نمیدن حق خروج از کشورو ازش میگیرن حق حضانت بچشو میگیرن حق تحصیلو.نمیدونم چرا بعضی از زنا طرفدار ازدواجن وقتی پسره بعد ازدواج همه حقاشو از دستش میگیره. تازه مردا میتونن صیغه هم بکنن راحت خیانت کنن

مهریه هم که شد ۱۴تا

اگ طرف خیانت کنه هیچ جوره نمیتونی طلاق بگیری و ازش راحت شی چون حق طلاقم نمیدن