2777
2789
عنوان

بنظرتون این رابطه رابطه خوبیه

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 62 پست
😂😂 اخه میدونی یه مشکلی هست همش میخواد خودشو با سلیقه من وفق بده مثلا میگم اونجوری دوس دارم فرداش م ...

بابا کجاش عجیبه بدبخت خب دوست داره دوس داره تو چشم باشه 😂

تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍

وای دقیقا 😂😂پارتنر بقیه vs پارتنر من 💔😐😂

عجب

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن.. دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا نامزد من کلا برعکسه یدونه از اینا رو داشت من ذوق مرگ میشدم 😐😂

کاملا میفهمتتتت خواهر 😂😐پارتنر منم همینه ......اما خب شخصیت خوبی داره و دوسش میدارم 😅😅

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

حس بدی نگرفتم ازش بیشتر انگار دست یه ملکه بزرگ شده 🥰

😂واقعا خوانوادش خیلی خوانواده خوبین ،

و خاله هاش و اینام خیلی من و دوس دارن ، ولی این نگرانم میکنه ک همچی ظاهر سازی باشه

بعد کوچیک ترین جزئیات و راجب من یادش میمونه حتی ببخشید شاید یکم کرینج باشه شال من و پیش خودش نگه داشته میگه هر دفعه نگاش میکنم یاد عطر موهات میوفتم 🥸

😂😂 اخه میدونی یه مشکلی هست همش میخواد خودشو با سلیقه من وفق بده مثلا میگم اونجوری دوس دارم فرداش م ...

ب این نمیگن مشکل

ب این میگن انعطافپذیری و فداکاری تو رابطه

یعنی رفتن ب سمتی ک پارتنر ازت انتظار داره حتی اگه خودت اون سمت رو دوست نداشته باشی

😂😂😐😐ناراحتی ....دست راستش رو سر پارتنر من 😂🤣فقط تو ی مورد ب حرفم گوش میده 😆اونم موهاش ک میگم کوتاه نکن

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅