2777
2789
عنوان

تجربه سفر به قشم

113 بازدید | 26 پست

این هفته رفتیم قشم البته چون مرخصی کم بود سه روز بیشتر نشد بمونم

آب و هوا عالی آب دریا تمیز غذاها بسیار خوشمزه میگو و ماهی بسیار با کیفیت البته گرون بود ولی می ارزید

یه سری لوازم آرایش و بهداشتی گرفتم که تهران اصلش سخت پیدا میشه لباسا گرون بودن البته چند تا حراجی هم بود بازار قدیم و درگهان رفتیم

بهترین قسمت سفر هم رفتن به جزیره هرمز بود بسیار زیبا بود خیلی🥹🥹🥹 یکی از بهترین سفرهایی بود که رفتم

و مردمش هم خوش اخلاق بودن برخلاف بعضی از شهرهای ایران🤣

ما با قطار رفته بودیم با هواپیما خیلی راحت تره خب ولی قطار هم بد نبود

بدرود

پرستار ICU🥰🥰 تپلویم تپلو صورتم مثل هلو

خیلی هم عالی تقریحاتش چی بود مث کیش بود؟ من کیش رفتم قشم نرفتم کیش جنس ها لباسا فوق العاده گروووون بود خیییلی گرون بود

من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم

من عاشق قشمم 🥰😍😍

کجایید که با قطار رفته بودید ؟ :/

دی و بهمن ۱۴۰۴🖤سوگنـد ای روزگار ! سوگند به اشک داغ و مویه جانسوز مادران و پدران وطـ🇮🇷ـن که هر تیره شبی را سحری هست... (چنین گفت فردوسی پاکزاد که رحمت بر آن تربت پاک باد : بیا تا جهان را به بد نسپـریم/به کوشش همه دست نیـکی بریم) 🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ... اللهم عجل لولیک الفرج ⛅ امام زمان جانم، خورشید پشت ابرم مرا دریاب و با من باش✨🫂

من سال ۹۵ رفتم قشم از اونموقع همش منتظرم دوباره بره

وای چقدر خرید کردم خیلی ارزون بود اجناس گرونترین لباس ۲۵ تومن تا سی تومن بود باور میکنی

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 🧡

خیلی هم عالی تقریحاتش چی بود مث کیش بود؟ من کیش رفتم قشم نرفتم کیش جنس ها لباسا فوق العاده گروووون ب ...

کشتی تفریحی داشت ولی تفریحات آبی کیش رو من ندیدم

بیشتر میان برای دیدن هرمز

من سال ۹۵ رفتم قشم از اونموقع همش منتظرم دوباره بره وای چقدر خرید کردم خیلی ارزون بود اجناس گرونترین ...

خوراکی های خارجی هم بود ولی همه چی گرون شده

تهران به بندرعباس از بندرعباس با شناورهای تندرو قشم

اها 😅 اینجوری

فک کردم مستقیم به خود قشم گفتم خدایا مگه میشه 🥲😂

دی و بهمن ۱۴۰۴🖤سوگنـد ای روزگار ! سوگند به اشک داغ و مویه جانسوز مادران و پدران وطـ🇮🇷ـن که هر تیره شبی را سحری هست... (چنین گفت فردوسی پاکزاد که رحمت بر آن تربت پاک باد : بیا تا جهان را به بد نسپـریم/به کوشش همه دست نیـکی بریم) 🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ... اللهم عجل لولیک الفرج ⛅ امام زمان جانم، خورشید پشت ابرم مرا دریاب و با من باش✨🫂

لباس و کیف و کفش مثلا تو چه قیمتی بودن ؟؟

چند تا بارونی شیک گرفتم ۸۰۰ تومن جنس خوب می ارزید واقعا

کیف و کفش مثل تهران بود تقریبا لباس بچه خیلی گرون بود کاپشن دو تومن که البته همون جنس تهران ۴ هست